Bleidex Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 Yra vis dar tas DM servas ;D Link to comment
Mr_Pwner_CaH Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Nelabai yra, vistiek > 97% lietuviu losiantys GTA losia kita multiplayeri zinomu pavadinimu(yep cenzuruoju) Link to comment
Buffalo Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Turi omeny Shhit Amazing Multi Pack ? Link to comment
Buffalo Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Nerodykit savo intelektualumo koeficiento lygio scottai su pwneriu! Čia rimtas forumas rimtiem bičam Link to comment
arnoldasz Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 tai kad nėr čia rimtų vyrų, vien šūdmaliai Link to comment
Mr_Pwner_CaH Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Tai vistiek niekas cia neraso, nebent pasiseka jeigu atsiranda 1 postas per menesi. Link to comment
simsoonas Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 cia temos nera tai paprasysiu kad buffalo kai busi parasytum man i skype reikia pagalbos tavo del gta.. nieko nesuprantu, neina gta sa pasijungt ant win 7 enterprise ;D jau nervai ima, nebera su kuo video kurt Link to comment
Mr_Pwner_CaH Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Tai sukurk ta tema, niekam blogiau nuo to nebus. =D Link to comment
Buffalo Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 cia temos nera tai paprasysiu kad buffalo kai busi parasytum man i skype reikia pagalbos tavo del gta.. nieko nesuprantu, neina gta sa pasijungt ant win 7 enterprise ;D jau nervai ima, nebera su kuo video kurt Tj skype gi turi, jei nesu prisijungęs tj ir nėr manęs prie pc Beto paieškok gi tame problemų skyriuj.. taip ar taip ten visus atsakymus randu tai kad nėr čia rimtų vyrų, vien šūdmaliai neeeeeeeeeeeeeeee ! tu tooooks neteisus ! Tai vistiek niekas cia neraso, nebent pasiseka jeigu atsiranda 1 postas per menesi. prove it! žiūrėk per kelias dienas atsirado kiek postų Link to comment
simsoonas Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 sudmaliai, padekit susitvarkyt man gta x(((( Link to comment
Mr_Pwner_CaH Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Tai cia taip subforumas suaktyvejo del dveju durnu postu. =D simsoonai, aprasyk detaliau kas tau ten neina(pvz ar koki errora meta ar ne), beje ar tu bandei leisti gta su admino teisem? Link to comment
simsoonas Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 tu mane tokiu durnu laikai?.. seip gali pamirst. susitvarkiau jau 10 karta perrasiau gta ir suveike o erroro jokio nemete, pasikeisdavo tema windowsu ir vsio nieko neivygdavo jau planuoju nauja vid daryt Link to comment
Mr_Pwner_CaH Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Nelaikau, bet daug ka galima praziopsot. =D Pvz pries metus teko mumbleje tik klausytis 2 dienas(kazkas buginosi kad neleido man kalbet, kai paleisdavau be admin teisiu), kol googlej paieskojes radau, kad reikia visa softa leist su admin teisem. Link to comment
Mr_Pwner_CaH Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Jo visiem taip nera buve kai is xp iskarto i w7 perejo, kay. Link to comment
arnoldasz Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 oi oi koki mes turtingi, užgyvenam ant windows 7 Link to comment
simsoonas Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 prie ko cia turtingi? durns turi but kad juos pirktum Link to comment
Recommended Posts