szymzi Posted June 9 Posted June 9 Cześć, Mam problem z MTA San Andreas 1.6. Launcher w ogóle się nie uruchamia. Po kliknięciu MTA pojawia się na chwilę niebieskie kółko przy kursorze, ale żadne okno się nie otwiera. W Menedżerze zadań proces MTA pojawia się na sekundę i od razu znika. Problem zaczął się po aktualizacji MTA. Przed aktualizacją wszystko działało normalnie. Po uruchomieniu MTA pojawiła się informacja o aktualizacji, program pobrał ją i poprosił o ponowne uruchomienie. Od tego momentu MTA już się nie otwiera. Co już sprawdziłem: całkowicie odinstalowałem MTA, usunąłem ręcznie pozostałe foldery MTA, zainstalowałem najnowszą wersję MTA ze strony oficjalnej, sprawdziłem Windows Defender, nic nie jest blokowane, odinstalowałem Avast i AVG, sprawdziłem Podgląd zdarzeń Windows, ale nie znajduję żadnego błędu związanego z MTA, GTA San Andreas uruchamia się normalnie, kupiłem GTA SA na Steam i zrobiłem świeżą instalację gry, uruchamiałem MTA jako administrator i bez administratora, wyłączyłem tryb zgodności, sprawdziłem DxDiag, nie wykryto żadnych problemów z DirectX ani sterownikami. Mój sprzęt: Windows 11 25H2 (build 26200.8457) Dell G15 5515 AMD Ryzen 5 5600H NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU 16 GB RAM DirectX 12 Dodatkowe informacje: proces MTA pojawia się na chwilę w Menedżerze zadań i znika, nie pojawia się żaden komunikat o błędzie, nie tworzą się logi MTA, folder instalacyjny MTA wygląda kompletnie (core.dll, netc.dll, cgui.dll, pliki CEF są obecne). Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem lub wie, co może powodować natychmiastowe zamykanie się MTA bez żadnego komunikatu?
Recommended Posts