Azmoon Posted January 21 Share Posted January 21 (edited) من همیشه از رادیوهای جی تی ای بیشتر استفاده و گوش میدهم اما یک مشکلی دارم که فقط در سرور این اتفاق میافتد هر دکمهای که بزنی رادیو عوض نمیشود ، فقط Playback FM دارد آیا راهی وجود ندارد که مشکل من حل شود؟ چرا وقتی هر بار وارد هر سروری و برای اولین بار سوار ماشین شویم روی Playback FM هستش اگر رادیو تغییر بدیم و دوباره از سرور بیرون و وارد شویم همان بازم روی این Playback FM هستش خب اگر راه حلی وجود ندارد،پس بگید چگونه یک جوری رادیو تغییر بدیم که وقتی وارد هر سروری و سوار ماشین شدیم، آن رادیویی که تغییر کردیم بیاید؟ Edited January 21 by Azmoon Link to comment
T4H4 Posted January 23 Share Posted January 23 On 21/01/2024 at 20:51, Azmoon said: من همیشه از رادیوهای جی تی ای بیشتر استفاده و گوش میدهم اما یک مشکلی دارم که فقط در سرور این اتفاق میافتد هر دکمهای که بزنی رادیو عوض نمیشود ، فقط Playback FM دارد آیا راهی وجود ندارد که مشکل من حل شود؟ چرا وقتی هر بار وارد هر سروری و برای اولین بار سوار ماشین شویم روی Playback FM هستش اگر رادیو تغییر بدیم و دوباره از سرور بیرون و وارد شویم همان بازم روی این Playback FM هستش خب اگر راه حلی وجود ندارد،پس بگید چگونه یک جوری رادیو تغییر بدیم که وقتی وارد هر سروری و سوار ماشین شدیم، آن رادیویی که تغییر کردیم بیاید؟ سلام دوست عزیز با آرزوی موفقیت برای شما گوش دهید GTA به رادیو های MTA دوست عزیز شما نمیتوانید داخل سرور های چرا که این قابلیت در همه سرور ها فعال نیست و امروزه هر سروری رادیو های مخصوص خود را دارند جهت اطلاع از نحوه فعال کردن رادیو های مخصوص سرور ها با تیم مدیریتی این سرور ها تماس حاصل فرموده و سوال خود را با آنها مطرح کنید با آرزوی موفقیت برای شما .T4H4 Link to comment
Recommended Posts