Jump to content

نمیتوانم رادیو عوض کنم

Recommended Posts

من همیشه از رادیوهای جی تی ای بیشتر استفاده و گوش می‌دهم اما یک مشکلی دارم که فقط در سرور این اتفاق می‌افتد هر دکمه‌ای که بزنی رادیو عوض نمیشود ، فقط Playback FM دارد

آیا راهی وجود ندارد که مشکل من حل شود؟

چرا وقتی هر بار وارد هر سروری و برای اولین بار سوار ماشین شویم روی Playback FM هستش اگر رادیو تغییر بدیم و دوباره از سرور بیرون و وارد شویم همان بازم روی این Playback FM هستش

خب اگر راه حلی وجود ندارد،پس بگید چگونه یک جوری رادیو تغییر بدیم که وقتی وارد هر سروری و سوار ماشین شدیم، آن رادیویی که تغییر کردیم بیاید؟

Edited by Azmoon
On 21/01/2024 at 20:51, Azmoon said:

من همیشه از رادیوهای جی تی ای بیشتر استفاده و گوش می‌دهم اما یک مشکلی دارم که فقط در سرور این اتفاق می‌افتد هر دکمه‌ای که بزنی رادیو عوض نمیشود ، فقط Playback FM دارد

آیا راهی وجود ندارد که مشکل من حل شود؟

چرا وقتی هر بار وارد هر سروری و برای اولین بار سوار ماشین شویم روی Playback FM هستش اگر رادیو تغییر بدیم و دوباره از سرور بیرون و وارد شویم همان بازم روی این Playback FM هستش

خب اگر راه حلی وجود ندارد،پس بگید چگونه یک جوری رادیو تغییر بدیم که وقتی وارد هر سروری و سوار ماشین شدیم، آن رادیویی که تغییر کردیم بیاید؟

سلام دوست عزیز با آرزوی موفقیت برای شما

گوش دهید GTA به رادیو های  MTA دوست عزیز شما نمیتوانید داخل سرور های 

چرا که این قابلیت در همه سرور ها فعال نیست و امروزه هر سروری رادیو های مخصوص خود را دارند

جهت اطلاع از نحوه فعال کردن رادیو های مخصوص سرور ها با تیم مدیریتی این سرور ها تماس حاصل فرموده

و سوال خود را با آنها مطرح کنید

با آرزوی موفقیت برای شما 

.T4H4