Ionel Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 fuel-system/s_gas_station.lua:33: Bad argument @ 'dbQuery' [Expected db-connection at argument 3] Salutare am si eu un sistem de benzinarie custom de mine dar nu i dau de cap aici la db-connection de asta va rog mult sa ma ajutati! 1 Link to comment
FlorinSzasz Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 pff trebuie sa ai prin script un fel de functie dbConnect si la aia trebuie sa fie o variabila gen local connection = dbConnect("sqlite","gas_stations.db") -- sau ceva asemanator daca nu vad script-ul nu imi pot da seama -- si tu in dbQuery trebuie sa ai ceva asa sau asemanator local query = dbQuery(connection,"") -- intre ghilimele se va gasi ce cuprinde interogarea din script-ul pe care il folosesti -- nu stiu ce date cauta interogarea dar presupun ca sunt niste coordonate sau asa . Link to comment
Ionel Posted March 1, 2023 Author Share Posted March 1, 2023 nu am eu connexiunea dbconnect in mysql connectata si nu stiu cum sa o fac Link to comment
FlorinSzasz Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 (edited) eu zic ca e cel mai bine sa pui ce ai in fisierul s_gas_station.lua aici sa vedem exact care e problema ca altfel nu am nici macar un pic de context fata de ce ai acolo si nu stiu unde iti este buba in fisier. Edited March 2, 2023 by FlorinSzasz Link to comment
Recommended Posts