Jump to content
  • 0

mta istemcisi doğrulanamadı

Quasch

Question

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
2 minutes ago, Quasch said:

bunu söylediğimde anladığım kadarıyla internetimde herhangi bir sorun olup olmadığına bakıyorlar ve bir sorunla karşılaşmıyorlar

klasik müşteri hizmetleri cevabı :) ilgilenmek istemiyorlar, her neyse bu konuda fazla bir fikrim yok, discord üzerindende size mesaj bildirdim, en yakın zamanda düzelmek dileyiyle, eğer mesajlarımı beğendiyseniz, yorumlarımı beğenebilirsiniz +REP

ekstra olarak geçici olarak VPN kullanmanı tavsiye ederim ve superonline tarafına bir şikayet et

@Quasch

• 0
11 minutes ago, Quasch said:

superonline kullanıyorum ve müşteri temsilcisini aradığım zaman herhangi bir yardımda bulunamıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Mta İstemcisi Doğrulanamadı

Selam, foruma hoşgeldiniz sorununuzla ilgili bir MTA ekibi metin hazırlamıştı size bu metni paylaşcağım, gerekeni yapmalısınız, iyi günler dilerim.

"CD19 "MTA İstemci doğrulaması yapılamadı!" / CC23 "Bağlantı zaman aşımına uğradı" hatası: -İnternet sağlayıcınız Turkcell Superonline mı? (https://www.superonline.net/) -Bağlanmaya çalıştığınız sunucu OVH tarafından mı host ediliyor? (Öğrenmek için sunucu IPsini bu siteye girin https://www.abuseipdb.com/ ve Domain isminde OVH.com yazıp yazmadığına bakın) Eğer üsttekilerin her ikisi de doğruysa, Superonline yüzünden bağlantı sorunu yaşıyorsunuz. Superonline, kendi backendinde yaptığı bir hatadan/kısıtlamadan dolayı sizinle sunucu arasındaki trafiğin geçişine izin vermiyor, sunucu, doğrulama paketlerinizi alamıyor. Lütfen internet hizmet sağlayıcınız ile iletişime geçip onlara bu sorunu anlatın. Not: Eğer bütçeniz karşılıyorsa bu sorunu geçici olarak çözmek için VPN kullanabilirsiniz. Tercihen ExpressVPN, Private Internet Access ya da Windscribe. Lütfen bunu kesin çözüm olarak kullanmayın. Superonline'ı arayın ya da şikayet oluşturun, başkalarında da bu sorunun çözülmesi için harekete geçin. Superonline'ı arayınca şu mesajı iletebilirsiniz: "sizin tarafınızda yaşanan bir hatadan/kısıtlamadan dolayı sunucu ile benim aramdaki trafiğin geçişine izin verilmiyor, sunucu, doğrulama paketlerimi alamıyor. bu sorunu sadece OVH tarafından barındırılan sunucularda yaşıyorum. benim dışımda bir sürü kişi bu sorundan mağdur."
--------------
Eğer Superonline kullanmıyorsanız MTA'yı birkaç kere kapat aç yapmayı deneyin."

Edited by Shady1
  • 0
1 dakika önce Shady1 şöyle dedi:

Selam, foruma hoşgeldiniz sorununuzla ilgili bir MTA ekibi metin hazırlamıştı size bu metni paylaşcağım, gerekeni yapmalısınız, iyi günler dilerim.

"CD19 "MTA İstemci doğrulaması yapılamadı!" / CC23 "Bağlantı zaman aşımına uğradı" hatası: -İnternet sağlayıcınız Turkcell Superonline mı? (https://www.superonline.net/) -Bağlanmaya çalıştığınız sunucu OVH tarafından mı host ediliyor? (Öğrenmek için sunucu IPsini bu siteye girin https://www.abuseipdb.com/ ve Domain isminde OVH.com yazıp yazmadığına bakın) Eğer üsttekilerin her ikisi de doğruysa, Superonline yüzünden bağlantı sorunu yaşıyorsunuz. Superonline, kendi backendinde yaptığı bir hatadan/kısıtlamadan dolayı sizinle sunucu arasındaki trafiğin geçişine izin vermiyor, sunucu, doğrulama paketlerinizi alamıyor. Lütfen internet hizmet sağlayıcınız ile iletişime geçip onlara bu sorunu anlatın. Not: Eğer bütçeniz karşılıyorsa bu sorunu geçici olarak çözmek için VPN kullanabilirsiniz. Tercihen ExpressVPN, Private Internet Access ya da Windscribe. Lütfen bunu kesin çözüm olarak kullanmayın. Superonline'ı arayın ya da şikayet oluşturun, başkalarında da bu sorunun çözülmesi için harekete geçin. Superonline'ı arayınca şu mesajı iletebilirsiniz: "sizin tarafınızda yaşanan bir hatadan/kısıtlamadan dolayı sunucu ile benim aramdaki trafiğin geçişine izin verilmiyor, sunucu, doğrulama paketlerimi alamıyor. bu sorunu sadece OVH tarafından barındırılan sunucularda yaşıyorum. benim dışımda bir sürü kişi bu sorundan mağdur." -------------- Eğer Superonline kullanmıyorsanız MTA'yı birkaç kere kapat aç yapmayı deneyin."

superonline ile iletişime geçtim ama herhangi bir yardımı olmadı

• 0
Just now, Quasch said:

superonline ile iletişime geçtim ama herhangi bir yardımı olmadı

bu konuşmaları devam etmelisiniz, çünkü bu sorun superonline tarafından kaynaklanan bir sorun, onlara söylemelisiniz "sizin tarafınızda yaşanan bir hatadan/kısıtlamadan dolayı sunucu ile benim aramdaki trafiğin geçişine izin verilmiyor, sunucu, doğrulama paketlerimi alamıyor. bu sorunu sadece OVH tarafından barındırılan sunucularda yaşıyorum. benim dışımda bir sürü kişi bu sorundan mağdur."

• 0
3 minutes ago, Shady1 said:

bu konuşmaları devam etmelisiniz, çünkü bu sorun superonline tarafından kaynaklanan bir sorun, onlara söylemelisiniz "sizin tarafınızda yaşanan bir hatadan/kısıtlamadan dolayı sunucu ile benim aramdaki trafiğin geçişine izin verilmiyor, sunucu, doğrulama paketlerimi alamıyor. bu sorunu sadece OVH tarafından barındırılan sunucularda yaşıyorum. benim dışımda bir sürü kişi bu sorundan mağdur."

bunu söylediğimde anladığım kadarıyla internetimde herhangi bir sorun olup olmadığına bakıyorlar ve bir sorunla karşılaşmıyorlar