Pegaz Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Witam! Przychodzę tutaj do was z krótką "ofertą", którą chciałbym wam przedstawić. Mianowicie jestem Mapperem na scenie MTA od dobrych 7 lat i mam do zaoferowania właśnie tą usługę. Wielokroć pracowałem na różnych projektach, ale zawsze nie mogłem znaleźć tego odpowiedniego gdzie będę traktowany poważnie i zostanę w danym projekcie na dłużej. Dlatego zdecydowałem, że najlepszym sposobem będzie ogłoszenie się na GTAONLINE, jako usługi mapperskie. Jeżeli właśnie masz w planach otworzyć (nie pseudola), tylko projekt i to solidny projekt, który w przyszłości ma rywalizować z serwerami z czołówki lub od razu ich zmieść na samym starcie, a potrzebujesz dobrego, pełnego zaangażowania Mappera, który zapewni twojemu projektowi autorskie i wykonywane prace z wielką dokładnością, to dobrze trafiłeś! Obejrzyj moje portfolio i skontaktuj się ze mną poprzez Discord'a - Ƥαη#9309. Moje Portfolio: Interior Magazynu Szpital w San Fierro Spawn w Los Santos Sklep w miasteczku BB Ośrodek szkolenia kierowców w San Fierro Apteka w San Fierro Ulica Doherty w San Fierro Scena w Los Santos Interior więzienia Mechanik w San Fierro Spawn w Las Venturas Przechowywalnia pojazdów w Las Venturas Sweepery w Las Venturas *Mam wiele innych prac jeszcze do ukazania. Ale myślę, że tyle prac na moje portfolio wystarczy. Pozdrawiam cieplutko Link to comment
Recommended Posts