Fory Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Sziasztok kezdem a save gondal ezt a hibát írja: [21-02-21 09:29:33] WARNING: sas_save/sourceS.lua:6: Bad argument @ 'getElementData' [Expected element at argument 1] mi lehet-a baja nem tudom, de minden este játszunk fel lépünk és az összes kocsi össze buggolva az autokernél 2. Gamemode, átt kellene írnom a GameMode-t de nem tudom hogy hol lehet 3. kíváncsiak vagyunk hogy este 5-6tól éjfélig játszunk és hogy 1hónap alatt hány percet játszunk, mert hétvégén délelött is játszunk 1 kicsit. Van a dashboard ott van hogy "timeinserver" azzal nem hiszem hogy baj van, ott a mysql, ott is ott van hogy "timeinserver" valamiért nem számolja, ez pici nehézséget okoz, mivel nem tudom hogy hól kezdjek hozzá. Segítségeket előre is köszönöm Link to comment
Balázs1 Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Szia! 1 -> Szükség lenne egy nagyobb részre abból a scriptből, igy nem sok mindent lehet tudni róla. Lényeg az, h a getelementdata function egy elementet vár az 1. argumentumban, amiből majd lekéri az adatot ami rá van mentve és ezt az elementet a hibaüzenet alapján nem kapta meg. 2 -> Használd egy szerver oldali scriptben a setGameType("Új játékmód neve") functiont. 3 -> Ehhez szükség lesz az adatbázis kapcsolatra is, ami szinkronizálja a játszott perceiteket. setTimer() function segitségével futtass le percenként egy functiont ami növeli 1-gyel a játszott perc oszlopot a megadott táblában. Ha ez megvan, a dbExec-es adatsor frissités után állitsd át ugyanarra az értékre a játékosra mentett elementdata-t is a setElementData() functionnel. Link to comment
Recommended Posts