ChrisT Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Sziasztok, ez az a script amit nem bírtam megcsinállni volt egy mappám 23 file volt benne mindegyik külön-külön próbálkozás volt felidegesítettem magam, aztán kitöröltem mindet valaki tud benne segíteni, mert én nem bírom megcsinállni az 1x biztos Link to comment
Moderators Patrick Posted June 1, 2020 Moderators Share Posted June 1, 2020 (edited) Ehhez olyan autó model kell, aminél az oldalsó ajtó egy külön komponens, mivel a komponenseket lehet mozgatni, forgatni, stb. Ha ez megvan, akkor a setVehicleComponentPosition funkcióval tudod mozgatni. Ha szép folyamatosan mozgást szeretnél, akkor egy render-eventben apránként mozgatod az elemet, vagy setTimer-el, de az "darabosabb" mozgás lesz. A getVehicleComponents funkcióval pedig a komponenseket tudod lekérdezni, a példa tök jó hozzá. Edited June 1, 2020 by Patrick Link to comment
ChrisT Posted June 1, 2020 Author Share Posted June 1, 2020 huh ez nekem nagyon magas Ezt az egy modot nem tudnád nekem megcsinállni? tudom hogy ezt segítség kérő nem script készítő, de légyszives ezt az egyet csináld meg, mert én ehez a Positionos scripthez nem érte A jármű mód természetesen megvan Link to comment
Recommended Posts