NONAME_1224 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Meg lehet-e oldani valahogy, hogy az internal.db-t beolvassa a szerver mégegyszer, de úgy, hogy nincs leállítva a szerver? Link to comment
WorthlessCynomys Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Hali! Ha jól látom a Wikin függvény nincs rá. Miért lenne erre szükséged? Talán megkerülhető. Link to comment
NONAME_1224 Posted July 14, 2019 Author Share Posted July 14, 2019 (edited) Szerkesztem a szerveren kívülről pl accountData-t és azért kéne újra beolvasni. EDIT: És nem akarok más adatbázist használni emiatt pl.: mysql Edited July 14, 2019 by TyFun Link to comment
WorthlessCynomys Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 2 minutes ago, TyFun said: Szerkesztem a szerveren kívülről pl accountData-t és azért kéne újra beolvasni. Ha a szerveren szerkeszted az AccountData-t akkor azt vissza is kell tudnod olvasni azonnal. Ha kintről, másik programmal szerkeszted akkor valószínűleg nem lehet VAGY simán csak ki kell olvasnod. Nem tudom, hogy Cache-eli-e magának az MTA az InternalDB-t. Link to comment
NONAME_1224 Posted July 14, 2019 Author Share Posted July 14, 2019 Oké kitaláltam egy módot az újraolvasásra. Van valami, amivel lehet figyelni, ha mondjuk egy weboldalon egy èrték megváltozik? Link to comment
Recommended Posts