NONAME_1224 Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Van ugye az alap chatnek a betűtípusa, ami ugye úgy működik, hogy bármilyen szín van mögötte látszik szépen olvashatóan minden betű. Hogyan tudom megszerezni ezt a betűtípust, vagy mi a neve? Link to comment
WorthlessCynomys Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 https://wiki.multitheftauto.com/wiki/Standard_GUI_Font_Names Link to comment
NONAME_1224 Posted July 11, 2019 Author Share Posted July 11, 2019 Ezek nem azok. valahogy az alap chat úgy van megcsinálva, hogy minden textúra előtt jól lehessen olvasni. Hogyan lehet ezt megcsinálni egy dxDrawText-nél? Link to comment
WorthlessCynomys Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Ugyan azzal a betűtípussal és színnel. Valahol a gépen ott vannak ezek az adatok, csak már nem emlékszem hol. Link to comment
NONAME_1224 Posted July 11, 2019 Author Share Posted July 11, 2019 (edited) Lekértem a guiGetChatboxLayout()["chat_font"] függvénnyel, a fontját. Thauma bold. Már be is állítottam a betűtípust a dxText-re, de nem úgy néz ki, mint a chat! EDIT: Hasonlóan, de nem úgy. Úgy veszem észre, hogy valami text-shadow van a chaten. Edited July 11, 2019 by TyFun Link to comment
WorthlessCynomys Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 A Thauma bold nincs dx-es alap betűtípusok közt ha jól emlékszem. Azt be kell importálnod. Link to comment
NONAME_1224 Posted July 11, 2019 Author Share Posted July 11, 2019 Már megvolt az is! Oké sikerült megoldanom! Csak rá kell dobni egy árnyékot még egy dxDrawText-el és jó is! Link to comment
Recommended Posts