taha.bir Posted January 2 Share Posted January 2 دوستان یه مشکلی برام پیش امد کسی اگه بلده کمک کنه ممنون میشم چون تازه کارم function SpawnPlayer(thePlayer) thePlayer = source spawnPlayer(thePlayer, 0, 0, 2) fadeCamera(thePlayer,true) setCameraTarget(thePlayer,source) end addEventHandler("onPlayerJoin",getRootElement(),spawnPlayer) من این اسکریپتو نوشتم برای اینکه وقتی کسی وارد سرور شد به مختصات 2,0,0 اسپان بشه وموقع استارت کردن ریسورس به خوبی ریسورسو پیدا میکنه اما زمان جوین شدن پلیر به سرور این ارور رو میده: WARNING: Bad argument 'spawnPlayer' [Expected player at argunent 1, [ got none ] Link to comment
T4H4 Posted January 7 Share Posted January 7 On 02/01/2024 at 12:38, taha.bir said: دوستان یه مشکلی برام پیش امد کسی اگه بلده کمک کنه ممنون میشم چون تازه کارم function SpawnPlayer(thePlayer) thePlayer = source spawnPlayer(thePlayer, 0, 0, 2) fadeCamera(thePlayer,true) setCameraTarget(thePlayer,source) end addEventHandler("onPlayerJoin",getRootElement(),spawnPlayer) من این اسکریپتو نوشتم برای اینکه وقتی کسی وارد سرور شد به مختصات 2,0,0 اسپان بشه وموقع استارت کردن ریسورس به خوبی ریسورسو پیدا میکنه اما زمان جوین شدن پلیر به سرور این ارور رو میده: WARNING: Bad argument 'spawnPlayer' [Expected player at argunent 1, [ got none ] سلام دوست عزیز با آرزوی موفقیت برای شما (thePlayer) دوست عزیز در استفاده از این ایونت نیازی به تعریف متغیر برای پلیر نیست . اراثه میدهد source به این دلیل که خود این ایونت پلیر مورد نظر را ( فرد وارد شده به سرور را ) در قالب متغیر :نحوه صحیح نوشتن کد مورد نظر شما نیز به این حالت میباشد function Spawn() spawnPlayer(source,0,0,2) fadeCamera(source,true) setCameraTarget(source,source) end addEventHandler("onPlayerJoin",root,Spawn) .شما میتوانید جهت اطلاع بیشتر از نحوه استفاده از این رویداد در دانشنامه ام تی ای به لینک زیر مراجعه فرمایید onPlayerJoin با آرزوی موفقیت برای شما .T4H4 Link to comment
mr_omid Posted May 16 Share Posted May 16 سلام ، وقت بخیر. من طراح فول استکم ، و این گیم از بچگی تقریبا تا همین یکی دو سال پیش انجام میدادم ، به نظرت ارزشش داره بخوام اسکریپت نویسی یاد بگیرم و حالا یک سرور یا هرچی کلا در mta و زمینه اسکریپت نویسیش تلاشی کنم ؟؟ یا به نظرت mta کی قراره فراموش بشه ؟؟ چقدر دیگه از عمرش مونده ، ارزش داره یاد بگیرم یا نه ؟؟ Link to comment
T4H4 Posted September 13 Share Posted September 13 On 16/05/2024 at 20:12, mr_omid said: سلام ، وقت بخیر. من طراح فول استکم ، و این گیم از بچگی تقریبا تا همین یکی دو سال پیش انجام میدادم ، به نظرت ارزشش داره بخوام اسکریپت نویسی یاد بگیرم و حالا یک سرور یا هرچی کلا در mta و زمینه اسکریپت نویسیش تلاشی کنم ؟؟ یا به نظرت mta کی قراره فراموش بشه ؟؟ چقدر دیگه از عمرش مونده ، ارزش داره یاد بگیرم یا نه ؟؟ سلام عزیزم یادگیری زبان لوآ زیاد طول نمیکشه یعنی اگر در این زمینه موفق هم نشی چیز زیادی از دست نمیدی ، چیز سختی نیستش که نگران اتلاف وقت بشی Link to comment
Recommended Posts