Jump to content

valietre

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

valietre's Achievements

Civilian

Civilian (7/54)

0

Reputation

  1. Am o simpla intrebare, pentru a fii bun in scripting necesita neaparat matematica?
  2. Oare pot converti un panou facut cu gui editor in panou dgs? Si pot sa bag masini add on modate pe server? Si mai am inca o intrebare dar sunt 100°/. Sigur ca aceasta intrebare nu are legatura scripting ul. Cum fac un film de tip cinematic?
  3. Cum schimb imaginea de la un slogan sau de la altceva?
  4. Hello! Can somebody give me a script for dealership and of course for creating custom dealerships
  5. Exista vreun script in care poti face car shop-uri? Ma refer sa se spawneze masinile de vanzare acolo si nu ma refer la mapping.
  6. Daca am un alt engine sound pack imi merge? https://www.gtainside.com/en/sanandreas/mods/121663-nfs-shift-2-car-sound-pack/
  7. Ma poate ajuta careva cu un script pentru schimbarea sunetului motorului la masina si cu un script pentru crearea unui vehicul. P.S: daca nu stiti vreaun script pentru sunetul motorului puteti sa trimiteti doar scriptul pentru crearea unui vehicul.
  8. Cum fac un sistem de notificari ca asta? Adica sa apara daca cineva a iesit din factiune, daca a intrat sau daca ai luat up in staff sau remove. Cam asa vreau sa fac sistemul de notificari: https://imgur.com/j1GStui
  9. Cum vad daca un mod de masina are remap pentru a-l colanta? Apropo, mentionez faptul ca eu folosesc ZModeler 2.
  10. As vrea sa stiu si eu cum fac bind sau o comanda unui panou facut cu GUI editor? Mai am o intrebare. Eu vreau sa fac un server de roleplay si cum creez chat-ul IC si OOC?
  11. Hello there! Everytime I asked myself how to change car sounds and braking sounds. So, I searched this on YouTube and I didn't found something like this and I want your answer. Thank you!
  12. Salutare! Am revenit din nou cu o alta intrebare. Cum adaug un skin dupa care sa il editez?
×
×
  • Create New...