Jump to content

jucatordeMTAroman

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Details

  • Gang
    romania

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jucatordeMTAroman's Achievements

Vic

Vic (3/54)

0

Reputation

  1. [quote name=..&G:..] txd = engineLoadTXD ( "caractere/MarioBalotelli.txd", 66) engineImportTXD ( txd, 66) engineLoadDFF ( "caractere/MarioBalotelli.dff", 66) engineReplaceModel (dff, 66) Nu ai definit linia care se numește "dff" încearcă asta. txd = engineLoadTXD ( "caractere/MarioBalotelli.txd") engineImportTXD ( txd, 66) dff = engineLoadDFF ( "caractere/MarioBalotelli.dff", 66) engineReplaceModel (dff, 66) still don't work
  2. txd = engineLoadTXD ( "caractere/MarioBalotelli.txd", 66) engineImportTXD ( txd, 66) engineLoadDFF ( "caractere/MarioBalotelli.dff", 66) engineReplaceModel (dff, 66) "caractere/MarioBalotelli.dff"/> "caractere/MarioBalotelli.txd"/> ce-am gresit? De cenu apare skinul ? Am dat si restart la resursa, am incercat sa pun pe alt skin model.. Am incercat sa pun si in loc de MarioBalotelli.txd si .dff sa pun 66 si tot nu merge.
  3. Am facut in felul urmator conform pasilor, am importat fisierul .sql in baza de date numita "datedebaza". In server\mods\deathmatch\resources\mysql am 2 fisiere conection si s_mysql, le-am editat pe'am2 in felul urmator: connection : username = get( "username" ) or "root" password = get( "password" ) or "" db = get( "database" ) or "datadebaze" host = get( "hostname" ) or "localhost" port = tonumber( get( "port" ) ) or 3306 local hostname = get( "localhost" ) or "localhost" local username = get( "username" ) or "root" local password = get( "password" ) or "" local database = get( "database" ) or "datadebaze" local port = tonumber( get( "port" ) ) or 3306 Cand pornesc server-ul imi da eroare la MYSQL :
  4. O sa o iau cu inceputul, vad ca voi aici va plangeti ca nu aveti servere serioase, ca jocul MTA:SA nu este populat in Romania! Va spun eu ce sa intamplat defapt pe comunitatea din Romania, de 2-3 ani joc MTA si au fost servere frumoase desi toate au fost laked script-uri, un vallhala edit! Daca stai putin sa te gandesti toate servere roleplay de MTA din romania sunt vallhala editate putin. Acum cand cineva posteaza sa-l ajutati cu baza de date veniti repede cu motivul " nu ajutam laked script ".. Am si eu o intrebare pentru voi ? Daca nu incepi pe un script, care totusi nu e laked si e facut public.. pe ce sa incepti sa inveti? Pun pariu ca si pe voi va invatat cineva sau ati invatat singuri, sunteti mai destepti nea... Daca stau sa ma gandesc putin voi scripteri romani nici nu va pot numi scripteri doar pentru ca ati luat un vallhala de pe net, ati schimbat numele si ati adaugat cateva moduri (nu vorbesc despre toti aici). Acum subiectul server-ului Mihailescu. Nu inteleg ce aveti cu omul acesta, toti spuneti ca este analfabet, prost si etc.. Atunci daca este analfabet, prost de ce are 100/100.Intradevar, majoritatea sunt copii, nu se RP la perfectie, un joc se joaca sa te relaxezi si sa te distrezi cu prietenii! Mihailescu roleaza un mod de roleplay mai easy daca intelegeti ce vreau sa spun...Fiecare sa-si vada de server-ul lui si sa-si stranga jucatori pe placul lui, nu va convine de un server, nu jucati! In concluzie ce ar trebui sa inteleaga noi jucatori care vor sa-si deschida un server (nu ma refer la copii ), nu incercati! De 2 ani ma chinui sa gasesc pe cineva care sa ma ajute cu mysql si cu cateva basic-uri in lua, ghici ce toti tin numai pentru ei sau te ajuta in schimbul banilor, si daca le dai banii iti da ignore pe skype si nu mai auzi de ei!
×
×
  • Create New...