Jump to content

Kylodos

Members
  • Posts

    9
  • Joined

Details

  • Gang
    Grove Street

Kylodos's Achievements

Newbie

Newbie (4/54)

0

Reputation

  1. Bedankt. Ik hoop dat hier de ''Warp'' het wel doet, zo niet. Ben ik zo weer op het forum Net getest alles werkt! heel erg bedankt!
  2. Bedankt. Ik hoop dat hier de ''Warp'' het wel doet, zo niet. Ben ik zo weer op het forum
  3. Ik zal de details van mijn laptop eens vertellen: OS: Windows 8 RAM: 4GB DirectX: 11 MTA-versie: 1.3.3 GTA: SA-versie: Weet ik niet Car/helicopter/bike/boat mods geinstalleerd: Ja Wapen mods geinstalleerd: Nee Wijzigen aangebracht in MTA en/of GTA: Nee Aan de MTA-server freeroam-instellingen geknoeit: Nee Heb ik nog een andere freeroam-resources geinstalleerd: Nee Heb ik nog andere resources geinstalleerd: Ja Als jullie verder nog iets moeten weten? Vraag het maar?
  4. Met wat warp je? Met F1? Of admin? Want bij een MTA warp script weinig voorstellen. Ik gebruik F1, maar ik denk dat daar een bug in zit. En ik heb nog een fout ontdekt: mijn vriend en ik kunnen auto's niet unflippen. Net ontdekt Dus, ik heb dus 2 bug's in mijn server!!! OMG
  5. Met wat warp je? Met F1? Of admin? Want bij een MTA warp script weinig voorstellen. Ik gebruik F1, maar ik denk dat daar een bug in zit. En ik heb nog een fout ontdekt: mijn vriend en ik kunnen auto's niet unflippen. Net ontdekt
  6. Kun je me vertellen of ik hier een up-to-date/mod voor nodig heb ofzo?
  7. Ik heb daar geen resource voor, ik gebruik gewoon de default MTA warp script. Heb je daar een resource voor nodig dan?
  8. Nee, kijk. Ik wou naar mijn vriend warpen, hij was in Los Santos. Toen deed ik warp naar hem, black screen. Toen was ik bij die soort van boeren spawn daar. En toen kreeg mijn vriend ook black screen. Waar zou dit aan kunnen liggen?
  9. Ik heb echt een super raar probleem: Als ik naar mijn vriend in mijn eigen server wil warpen. Dan krijg alleen zwart beeld?! Hoe fix ik dit?
×
×
  • Create New...