lucamta# Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Ko smo mi Mi smo unikatna zajednica na Balkanu sa ovakvom tematikom. Tu smo da pomognemo svima koji se bave mapanjem i skriptanjem, ali da bi postali zajednica koja dosta toga poseduje, potrebno je da i vi pomognete svojim znanjem, tj. da nam se pridružite i podelite vaše znanje sa nama i da napravimo jednu arihvu zanja.[/center] Zašto baš mi Zato što cemo pokušati da vam pomognemo u bilom kom trenutku, i niko nece ostati bez pomoci ukoliko je zatraži. Tako isto ovde možete naci sve što vam je potrebno za pocetak vaše karijere ukoliko je još niste zapoceli[/center] Kad smo nastali Nastali smo 11.01.2013 u cilju da ujedinimo sve mapere širom balkana.[/center] Šta nam je sad potrebno Potrebni su nam iskusni ljudi koji bi vodili podforume i pomagali pocetnicima.[/center] www.balkan-mta.com Pridružite nam se danas i pomognite zajednici. Link to comment
CapY Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Zašto li radiš već treći pa SKORO isti topic, jel ne možeš samo editat prvi post i BUMPAT ga? Link to comment
Recommended Posts