Anoymus Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Salut ... m-am gandit ca ar fi o idee buna sa adaugati un mod de crafting de arme... si m-am gandit si cum sa functioneze : Arma: -Un om este plasat pe harta (un om care vinde materialele .. sa zicem ca il cheama Jonny McGregor) -Cumperi materialele ... (sa fie o comanda sa vezi cate materiale ai ... /wepmaterials , /materialsview .. ) -Dupe ce cumperi materialele.. craftezi arma.. -Sa fie o comanda pentru a crafta arma (/buildweapon [id] ex. colt [5] , ak47 [7] etc etc ... ) -Dupa care ai acceasi animatie ca la HACKER ! Dupa ce o crafteaza o vei putea avea in inventar si saa te joci cu ea .. Un mic exemplu : Te duci Jonny McGregor apesi m si dai click dreapta pe el ... Alegi materiale pentru ce arma doresti ... ex . colt , sniper , ak , akm , etc Dupa ce ai cumparat materialele .. dai /buildweapon 5 - care ne v-a crafta un Colt.45 Si gata .. dupa ce ai asteptat sa se crafteze arma ... o vei putea vedea in inventar ... Ok dar... am arma... dar munitie ?! Munitie: -Un dealer plasat pe harta care vinde cartuse pentru diferite arme .. (pentru colt unul sa fie in LS ... pentru AK unul sa fie in SF etc etc) -Faza e simpla ... cumperi cartuselesi gata... Asa ar fi o ideie mai buna decat sa te chinui cu Gang-urile si Mafile ca sa poti obtine o arma SPER CA IDEEA MEA A FOST DE FOLOS ! Link to comment
Andrei # Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Dacă sugestia este pt un server, du-te pe forum-ul acelui server, aici este forum-ul oficial al MTA-ului, mai exact secțiunea pentru limba noastră. Link to comment
_sEEk_ Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked. 1 Link to comment
Recommended Posts