Popular Post Abohak Posted April 24, 2017 Popular Post Share Posted April 24, 2017 Salut, m-am gandit sa ma apuc de un proiect de server cu modul BattleRoyale si inainte sa fac asta am vrut sa va intreb daca v-ar place ideea si ati intra pe el. Daca nu stiti ce e BattleRoyale-ul, e un mod in care sunteti aruncati cu parasuta si trebuie sa gasiti arme pentru a supravietui. Dupa cateva minute o sa apara un gaz care va omoara daca stati mult timp in el si care o sa se restranga pana intr-un anumit loc unde o sa se lupte jucatorii ramasi pana atunci(La fel ca si Battlegrounds sau H1Z1). Va rog sa imi spuneti daca v-ar place un server de genul acesta si o sa incep sa lucrez la el. 4 Link to comment
benzema100 Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Sună bine şi original, multă baftă. 1 Link to comment
Lally Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Mult noroc cu acest proiect. 1 Link to comment
Abohak Posted April 27, 2017 Author Share Posted April 27, 2017 Multumesc de sustinere. In curand o sa cumpar host si ma apuc de treaba. Link to comment
Simple0x47 Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Daca vrei un host temporal as putea sa iti ofer, numai ca dupa ce trec 5 luni nus sigur daca il pot sa il mai platesc. Link to comment
Recommended Posts