F4sT Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Salut, vreau să anunț că încerc să deschid și eu un server, desigur, românessc (posibil să fie temporar românesc) care o să fie bazat pe un gamemode asemănător minunatului joc, Payday 2 . O să revin cu poze, și d-astea, momentan e doar anunțul ăsta. Aștept păreri. 1 Link to comment
F4sT Posted February 18, 2017 Author Share Posted February 18, 2017 Detalii : Locație : San Francisco Link to comment
Andrei # Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 23 hours ago, F4sT said: Salut, vreau să anunț că încerc să deschid și eu un server, desigur, românessc (posibil să fie temporar românesc) care o să fie bazat pe un gamemode asemănător minunatului joc, Payday 2 . O să revin cu poze, și d-astea, momentan e doar anunțul ăsta. Aștept păreri. Nu am avut ocazia să joc (încă nu am intrat), dar cred că va fii un proiect de succes, îți urez mult succes mai departe cu el. Link to comment
F4sT Posted February 21, 2017 Author Share Posted February 21, 2017 Nah, ce ai văzut tu deschis e la mișto. Acesta cel mai posibil va fii deschis după foarte mult timp. (2-3 ani poate). Link to comment
Recommended Posts