SheriFF Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Introducere Am fost și sunt un mare fan al modului de joc DM Race, fapt care m-a făcut să mă gândesc să creez un gamemode de race( nu de la 0, desigur ) strict pentru comunitatea românească pe care să-l numesc N(atural) B(orn) R(acers). Modul de joc Eu nu voi hosta modul de joc din motive financiare însă îl voi oferi oricărei persoane care dorește și care e capabilă să dețină și să întrețină un server de Race românesc.Vreau să aflu cine este interesat să vadă în listă un server de Race pur românesc pt. a afla dacă serverul va strânge un playerbase decent.Accept orice fel de ajutor din partea oricui( managing, scripting, idei etc...). Modul de joc va fi Open Source,adică oricine( care știe cu ce se mănâncă scriptingul ) poate contribui la crearea/editarea scripturilor. Notă Deși am abandonat o grămadă de proiecte, sunt decis să-l duc pe acesta până la capăt dacă văd că lumea este interesată de acest mod de joc. Aștept păreri și idei/sugestii privind modul de joc. ( Îmi cer scuze dacă am greșit categoria postând aici ) 1 Link to comment
Simple0x47 Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Daca nu deschizi nici asta inseamna ca o sa fi ca mine. ( Abandonator de proiecte experimentat ) Link to comment
SheriFF Posted December 17, 2016 Author Share Posted December 17, 2016 13 hours ago, Simple01 said: Daca nu deschizi nici asta inseamna ca o sa fi ca mine. ( Abandonator de proiecte experimentat ) Nu am intenția să-l deschid din motive financiare însă gamemode-ul o să îl fac. Link to comment
Andrei # Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Momentan , nu te pot ajuta cu un host de mta (deoarece aș fi vrut) deoarece dedicatul de jocuri nu este plătit și sper eu săptămâna viitoare că voi putea să termin de plată și cu cea mai mare plăcere te voi ajuta. Baftă în continuare cu gamemode-ul și sper să iasă ceva fain, să cutremure comunitatea română de mta. Link to comment
SheriFF Posted December 19, 2016 Author Share Posted December 19, 2016 Dacă faci rost de un dedicat ești tare!O să primești facilități in-game în schimb Link to comment
SheriFF Posted December 19, 2016 Author Share Posted December 19, 2016 (edited) Am lucrat astăzi puțin la gamemode și am reușit să UI-ul sistemului de conturi.Aștept păreri și sugestii! ( Îmi cer scuze pt. double post dar dintr-un motiv anume nu pot edita post-ul vechi ) Edited December 19, 2016 by *BeaT* Link to comment
Andrei # Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 On 19.12.2016 at 4:01 PM, *BeaT* said: Dacă faci rost de un dedicat ești tare!O să primești facilități in-game în schimb Nu e chestia să fac rost.. Trebuie plătit dedicatul, momentan este suspendat. Link to comment
SheriFF Posted January 16, 2017 Author Share Posted January 16, 2017 Am asteptat o gramada de timp si nu prea vad doritori ai unui server de tipul DM Race, asadar nu o sa continui proiectul pana ce nu vad jucatori interesati Link to comment
Recommended Posts