Robby William Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Hei salut si bine te-am gasit pe Topicul serverului Romania Viata La Oras Roleplay. Aici puteti face cereri de debanare si multe altele. Enjoy!!! Link to comment
Simple0x47 Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Posteaza in sectiunea Romana, aici se vorbeste numai engleza. https://forum.multitheftauto.com/forum/103-romanian-română/ Link to comment
Andrei # Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 (edited) 1 la mână server luat de la mihăilescu și de abia editat .. și mai și zici că tu l-ai făcut (cel mai probabil) 2 la mână forum-u ăsta nu e pentru server-u tău " de milioane ".. e prea "nașpa" acest forum. Înainte de a deschide un topic gândește puțin. Fiecare categorie de aici are un rost și nu văd rostul topicului tău.. Dacă tot vrei să ai forum în care jucătorii să ceară lucruri sau nu știu ce , creează-ți tu unul sau afiliază-te unei comunități de gaming Edited November 13, 2016 by Andrei # Link to comment
enzopaul4 Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 On 11/13/2016 at 10:47 AM, Andrei # said: 1 la mână server luat de la mihăilescu și de abia editat .. și mai și zici că tu l-ai făcut (cel mai probabil) 2 la mână forum-u ăsta nu e pentru server-u tău " de milioane ".. e prea "nașpa" acest forum. Înainte de a deschide un topic gândește puțin. Fiecare categorie de aici are un rost și nu văd rostul topicului tău.. Dacă tot vrei să ai forum în care jucătorii să ceară lucruri sau nu știu ce , creează-ți tu unul sau afiliază-te unei comunități de gaming adv Link to comment
Robby William Posted November 26, 2016 Author Share Posted November 26, 2016 Frate deabia acum am aflat,mi-am facut forum/ Si serverul nu e de la Mihailescu sa stii si in plus nu este gata Link to comment
Recommended Posts