.WhiteBlue Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 Witam. Nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale, jeżeli piszę w złym dziale proszę o przeniesienie tematu do działu odpowiedniego. Tak więc przejdę do rzeczy, mam problem przy uruchamianiu VPS, korzystałem z tego poradnika wersji Angielskiej. https://wiki.multitheftauto.com/wiki/Installing_and_Running_MTASA_Server_on_GNU_Linux Wszystko wgrałem dobrze i ustawiłem, uruchamiam serwer poprzez komendę: ./mta-server Lecz serwer się nie uruchamia a pojawia się błąd libssl.so.0.9.8: cannot open shared object file: No such file or directory ERROR: Loading network library (net.so) failed! Press Q to shut down the server! Nie wiem co może być przyczyną, serwer był aktualizowany więc ciężko mi ustawić przyczynę braku uruchamiania się serwera. Proszę o odpowiedź osób które korzystają z serwerów VPS. Link to comment
MTA Team jhxp Posted November 13, 2016 MTA Team Share Posted November 13, 2016 Zapewne trzeba na serwerze VPS doinstalować (lub zaktualizować) biblioteki OpenSSL. Link to comment
Recommended Posts