G-Stefan Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 The Roleplay Reborn|O productie 100% romaneasca Motive sa alegi serverul nostru: -Va folosi un gamemode unic si original,inceput de la zero -Va avea un staff serios ales cu mare grija -Vom incerca sa facem o comunitate superba -Nivelul de roleplay va fi ridicat ceea ce va aduce mai multa distractie Detaliile gamemode-ului: Orasul in care se desfasoara actiunea:San Fierro Gamemode-ul Folosit:TRR,gamemode 100% romanesc Joburi: (Poate)Niciunul (Serverul va contine multe factiuni ce vor lua locul joburilor) Bazele de date:SQLite Scripturi:Cat mai avansate pentru a nu intalni buguri si a oferi o distractie aparte Moduri:Cel putin o suta(skinuri,arme,vehicule) Dificultate RolePlay:Hard(Grea) Economie:Normala(Preturile,salarile vor fi cat mai realiste) Marimea modurilor:90 MB,modurile sunt low-poly(poligoane scazute) pentru a asigura lipsa de lag/low-fps Marimea scripturilor: - Marimea hartii: 100 KB Factiunile de pe server: Guvernamentale: -San Fierro Sheriffs Departament(SFSD) (Numele e inspirat dupa texturile vehiculelor de politie) -San Fierro Fire Departament(SFFD) -San Fierro Emergency Response(SFER) -Special Forces -Federal Informations Bureau(FIB) Civile: -International Transports - ? (Inca ne mai gandim deocamdata) Ilegale: - Staff-ul Serverului: Scripter(i): -Galea - ? (Inca suntem in cautare de scripteri) Mapper(i): -Galea -eXe V.I.P(-uri): -Confusion (El a gasit toate modurile existente pe server) Progrese(Scripturi,Mapping si Moduri) Mapping(Infrumusetarea hartii) Doherty Garaje(Garajul Factiunii De Tunning) -neterminat Un simplu drum la care se lucreaza Baza factiunii SFFD -neterminat Un mic gang Scoala de Soferi -neterminat Versiunea: Actual-InDev 0.1 Altele: Lasati-ne o sugestie si s-ar putea sa o vedeti pe server Cautam membrii staff(mai ales mapperi experimentati) Spuneti-ne ce parere aveti de acest proiect Va multumesc de atentie, Galea Stefan Link to comment
Simple02 Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Bun, inca un server in progres Link to comment
Simple02 Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Inca ceva, un RP are nevoie de Job-uri, pentru ca factiunile se stie ca dureaza pana un jucator poate sa intre in ele. In rest foarte buna idea. Link to comment
G-Stefan Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 Inca ceva, un RP are nevoie de Job-uri, pentru ca factiunile se stie ca dureaza pana un jucator poate sa intre in ele. In rest foarte buna idea. Am inteles,o sa bag joburi Link to comment
Cyruff Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Pare frumos,astept sa se deschida. Link to comment
G-Stefan Posted August 15, 2016 Author Share Posted August 15, 2016 Pare frumos,astept sa se deschida. Mersi dar o sa ia ceva timp pana gamemode-ul e gata Link to comment
G-Stefan Posted August 16, 2016 Author Share Posted August 16, 2016 ====DevBlog I==== Decorarea orasului San Fierro +Adaugat in 17.08.2016 Complex apartamente + Parcare Vezi poze aici Partea de scripting +Adaugat in 17.08.2016 Sitem de logare si inregistrare(Inspirat din MTA si putin din sistemul lui Simple) Vezi poze aici ====Progresul total al serverului==== ======================================== Va multumim pentru atentia acordata si asteptam parerile voastre ~Echipa Serverului Link to comment
Dany Alex Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 Si de deschis altceva decat RP/RPG cand? Link to comment
G-Stefan Posted August 22, 2016 Author Share Posted August 22, 2016 Si de deschis altceva decat RP/RPG cand? Ma gandesc sa fac o intreaga comunitate dar intai incep cu serverul asta.Daca trezeste interese o sa apara mai multe servere Link to comment
G-Stefan Posted September 9, 2016 Author Share Posted September 9, 2016 Serverul va fi amânat ceva timp deoarece clasa a 10-a nu îmi permite să lucrez la ceva atât de complex M-am decis să fac un gm unic în România (nu rp) care să nu necesite atât de mult timp și care să atragă jucători (+ că acest gm o să mă ajute să mai învăț câte ceva până reușesc să mă apuc de rp) Am observat că deja sunt servere de rp în abundență așa că am ales să pun gm-ul unic în prim-plan Cine dorește să contribuie să mă contacteze pe Skype (galea.stefan) (îmi cer scuze pentru double-post) Link to comment
Recommended Posts