G-Stefan Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 The Roleplay Reborn|O productie 100% romaneasca Motive sa alegi serverul nostru: -Va folosi un gamemode unic si original,inceput de la zero -Va avea un staff serios ales cu mare grija -Vom incerca sa facem o comunitate superba -Nivelul de roleplay va fi ridicat ceea ce va aduce mai multa distractie Detaliile gamemode-ului: Orasul in care se desfasoara actiunea:San Fierro Gamemode-ul Folosit:TRR,gamemode 100% romanesc Joburi: (Poate)Niciunul (Serverul va contine multe factiuni ce vor lua locul joburilor) Bazele de date:SQLite Scripturi:Cat mai avansate pentru a nu intalni buguri si a oferi o distractie aparte Moduri:Cel putin o suta(skinuri,arme,vehicule) Dificultate RolePlay:Hard(Grea) Economie:Normala(Preturile,salarile vor fi cat mai realiste) Marimea modurilor:90 MB,modurile sunt low-poly(poligoane scazute) pentru a asigura lipsa de lag/low-fps Marimea scripturilor: - Marimea hartii: 100 KB Factiunile de pe server: Guvernamentale: -San Fierro Sheriffs Departament(SFSD) (Numele e inspirat dupa texturile vehiculelor de politie) -San Fierro Fire Departament(SFFD) -San Fierro Emergency Response(SFER) -Special Forces -Federal Informations Bureau(FIB) Civile: -International Transports - ? (Inca ne mai gandim deocamdata) Ilegale: - Staff-ul Serverului: Scripter(i): -Galea - ? (Inca suntem in cautare de scripteri) Mapper(i): -Galea -eXe V.I.P(-uri): -Confusion (El a gasit toate modurile existente pe server) Progrese(Scripturi,Mapping si Moduri) Mapping(Infrumusetarea hartii) Doherty Garaje(Garajul Factiunii De Tunning) -neterminat Un simplu drum la care se lucreaza Baza factiunii SFFD -neterminat Un mic gang Scoala de Soferi -neterminat Versiunea: Actual-InDev 0.1 Altele: Lasati-ne o sugestie si s-ar putea sa o vedeti pe server Cautam membrii staff(mai ales mapperi experimentati) Spuneti-ne ce parere aveti de acest proiect Va multumesc de atentie, Galea Stefan
Simple02 Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Inca ceva, un RP are nevoie de Job-uri, pentru ca factiunile se stie ca dureaza pana un jucator poate sa intre in ele. In rest foarte buna idea.
G-Stefan Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 Inca ceva, un RP are nevoie de Job-uri, pentru ca factiunile se stie ca dureaza pana un jucator poate sa intre in ele. In rest foarte buna idea. Am inteles,o sa bag joburi
G-Stefan Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 Pare frumos,astept sa se deschida. Mersi dar o sa ia ceva timp pana gamemode-ul e gata
G-Stefan Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 ====DevBlog I==== Decorarea orasului San Fierro +Adaugat in 17.08.2016 Complex apartamente + Parcare Vezi poze aici Partea de scripting +Adaugat in 17.08.2016 Sitem de logare si inregistrare(Inspirat din MTA si putin din sistemul lui Simple) Vezi poze aici ====Progresul total al serverului==== ======================================== Va multumim pentru atentia acordata si asteptam parerile voastre ~Echipa Serverului
G-Stefan Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 Si de deschis altceva decat RP/RPG cand? Ma gandesc sa fac o intreaga comunitate dar intai incep cu serverul asta.Daca trezeste interese o sa apara mai multe servere
G-Stefan Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 Serverul va fi amânat ceva timp deoarece clasa a 10-a nu îmi permite să lucrez la ceva atât de complex M-am decis să fac un gm unic în România (nu rp) care să nu necesite atât de mult timp și care să atragă jucători (+ că acest gm o să mă ajute să mai învăț câte ceva până reușesc să mă apuc de rp) Am observat că deja sunt servere de rp în abundență așa că am ales să pun gm-ul unic în prim-plan Cine dorește să contribuie să mă contacteze pe Skype (galea.stefan) (îmi cer scuze pentru double-post)
Recommended Posts