XenoN#<3 Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Salut , mai are cineva gamemode-ul Basic Roleplay ? Recent am văzut că a fost șters de Socialz , nush ce s-a întâmplat .. Vreau să știu dacă-l mai are cineva , am nevoie de el :k Link to comment
G-Stefan Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Salut , mai are cineva gamemode-ul Basic Roleplay ? Recent am văzut că a fost șters de Socialz , nush ce s-a întâmplat .. Vreau să știu dacă-l mai are cineva , am nevoie de el :k Nu cred ca mai ai vreo sansa sa-l gasesti,mai bine posteaza in community/resources ,acolo ai mai multe sanse sa-l primesti Link to comment
Simple02 Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Basic RP ii Paradise fara mySQL, ii usor de facut. Link to comment
XenoN#<3 Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 Basic RP ii Paradise fara mySQL, ii usor de facut. Eu dabea știu să fac un meta și un panou , și vrei să fac un gm basic )) Link to comment
Simple02 Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Tias putea da o mana de ajutor pentru a reconstrui Basic RP, sau a face un gm de RP mai bun. Link to comment
XenoN#<3 Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 Tias putea da o mana de ajutor pentru a reconstrui Basic RP, sau a face un gm de RP mai bun. Add skype : andrey_4115 Link to comment
Recommended Posts