enzopaul4 Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Salutare , as vrea sa schimb ca atunci cand apasa TAB la scoreboard sa arate numele adminilor cu alta culoare , imi puteti spune cum si din ce resursa pot face acest lucru , tocmai incep cu server-ul meu , si as vrea sa schimb culoarea. Scuzati-ma daca intreb ceva usor/banal/stupid , dar sunt nou in scripting! Multumesc aniticipat Link to comment
G-Stefan Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Salutare , as vrea sa schimb ca atunci cand apasa TAB la scoreboard sa arate numele adminilor cu alta culoare , imi puteti spune cum si din ce resursa pot face acest lucru , tocmai incep cu server-ul meu , si as vrea sa schimb culoarea.Scuzati-ma daca intreb ceva usor/banal/stupid , dar sunt nou in scripting! Multumesc aniticipat Daca folosesti scoreboard-ul defaul oferit la instalarea mta-ului trebuie sa verifici ce rank in staff are si pe scoreboard pui codul culorii respective rankului dar asta poate fi cam complicat totusi O chestie mai usoara ar fi sa faci un team nou iar la culoarea numelui sa pui culoarea care vrei s-o aiba jucatorii cu rankul respectiv Daca nu ai inteles sau nu te descurci contacteaza-ma pe skype galea.stefan Link to comment
enzopaul4 Posted August 6, 2016 Author Share Posted August 6, 2016 Folosesc scoreboard-ul de la vG , deoarece momentan nu am facut eu unul . Si nu am inteles prea mult . Link to comment
Recommended Posts