XenoN#<3 Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Salut , caut și eu un mapper care să mă ajute.. Nu ofer bani! Caut pe cineva care face asta cu un simț bun , nu pentru bani. Vreau să deschid un server race pe gm-ul original de race , și jucătorii să se distreze ! Am nevoie de mapper să mă ajute pentru că nu pot să fac singur foarte multe mape , eu vreau ca jucătorii să se distreze pe multe mape , alături de prieteni sau să-și facă prieten pe acest server. -^Nu caut un mapper cu experiență mare , dar să știe cum se folosește map editor-ul , atât cer.^- Link to comment
_sEEk_ Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 De ce ai avea nevoie de un mapper pentru un server de race? Exista deja mii de mape pe net. Link to comment
XenoN#<3 Posted July 4, 2016 Author Share Posted July 4, 2016 De ce ai avea nevoie de un mapper pentru un server de race?Exista deja mii de mape pe net. Eu vreau să fac ceva original la partea de mape , știi? Link to comment
_sEEk_ Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Iti spun din start ca ceea ce vrei tu sa faci este o pierdere de vreme, dar daca chiar te plictisesti si nu ai ce face, contacteaza-ma pe skype (dinescu.damian) si o sa incerc sa te ajut cu ce pot. Link to comment
Recommended Posts