G-Stefan Posted July 15, 2016 Author Share Posted July 15, 2016 Daca serverul meu creste in popularitate voi lucra mai mult la el ceea ce va rezulta in progresarea mea in scripting si din asta,cu ceva munca,poate iesi un gm fain si original romanesc(din cate am vazut romanii is inebuniti dupa RP asa ca s-ar putea sa fac un GM de la 0 mult mai avansat decat cele vechi cum ar fi vahalla etc..) Link to comment
XenoN#<3 Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 Daca serverul meu creste in popularitate voi lucra mai mult la el ceea ce va rezulta in progresarea mea in scripting si din asta,cu ceva munca,poate iesi un gm fain si original romanesc(din cate am vazut romanii is inebuniti dupa RP asa ca s-ar putea sa fac un GM de la 0 mult mai avansat decat cele vechi cum ar fi vahalla etc..) Neah .. Mai bine iei un Valhalla și-l faci mai complex , îl traduci (să fie jmen ) și rezolvi bugurile .. Link to comment
G-Stefan Posted July 16, 2016 Author Share Posted July 16, 2016 Daca serverul meu creste in popularitate voi lucra mai mult la el ceea ce va rezulta in progresarea mea in scripting si din asta,cu ceva munca,poate iesi un gm fain si original romanesc(din cate am vazut romanii is inebuniti dupa RP asa ca s-ar putea sa fac un GM de la 0 mult mai avansat decat cele vechi cum ar fi vahalla etc..) Neah .. Mai bine iei un Valhalla și-l faci mai complex , îl traduci (să fie jmen ) și rezolvi bugurile .. Te contrazic, ceva unic este mult mai apreciat dar mult mai greu de facut Link to comment
Simple0x47 Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 Valhalla îi un gamemode prea rău ca să nu zic ceva mai rău. Este foarte rău optimizat, structura care folosește îi oribilă și cu toate astea înca se folosește... Link to comment
Recommended Posts