Jump to content

[Szukam] 3d developer, LUA developer

Recommended Posts

OXoJHLg.jpg

Cześć wszystkim, zwłaszcza LUA i 3D developerom.

Szukam LUA developera, który jest w stanie stworzyć gamemode dla międzynarodowego serwera roleplay. Mam wszystko oczywiście przygotowane, a sam szukam osoby, którą zadowoli taka współpraca. Muszę Wam poinformować, że nie będę usatysfakcjonowany z osoby, która nie posiada wysoce rozwiniętych umiejętności.

Oferuję niemalże stu procentowy zysk z tego projektu (odliczając koszta utrzymania serwera czy też marketingu). Mamy zamiar stworzyć w pełni zintegrowaną, dwujęzyczną społeczność, umiejscowioną w dwóch różnych miastach (San Fierro i Los Santos). Te społeczności będą musiały współpracować w różny sposób (na przykład niektóre narkotyki będą pochodzić z jednego miasta, a niektóre z drugiego)

Chcę także znaleźć 3d developerów, którzy są w stanie wykonać autorskie modele:

• Samochodów i pojazdów
  • Budynków,
  • Broni (palnych)
  • Obiektów krajobrazu (np. jaskinie)
  • Obiektów ulicznych

Co mogę zaoferować? Innowacje, na przykład własnego Facebooka, który będzie w pełni zintegrowany ze smartphonem w grze, wysoce rozwiniętą stronę internetową i forum. Nie żartuję. To będzie pierwszy, dwujęzyczny serwer roleplay. Trzymajcie kciuki.

Więc nie czekaj ani sekundy dłużej. Skontaktuj się przez Skype: jwk_rosomak97, maila: [email protected]. Możesz także skontaktować się za pomocą naszego nieużywanego, starego i zapomnianego fanpage Facebook: https://www.facebook.com/roleplayplus/?fref=ts

Rozwinięty język angielski będzie dodatkowym atutem.

Mamy profesjonalnego webdevelopera, specjalistę od PRu, grafika komputerowego (zarabiają na życie właśnie z tych zawodów) oraz posiadamy wstępnie wypromowane socialmedia.

Razem jesteśmy lepsi.