Ciasteczkowy Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Witam, ja jestem Michał i mam 21-lat. Mam do sprzedania skrypty RPG. Od razu zaznaczam, że nie są to żadne skrypty, które noszą nazwe YWG, YWL, YNL!! Kontakt: @ Skype: private.michal @ GG: 5661635 @ PW Forum @ E-mail: [email protected] Płatności jakie przyjmuje, są to: # Przelew # PaySafeCard Co do ceny można się dogadać. Kto daje pierwszy? ! Pierwszy daje ten kto kupuje, ponieważ nie proszeni goście, którzy chcą po prostu ją ukraść poprzez oszustwo, to podziękuje. W ramach bezpieczeństwa chce, aby klient pieniądze wystawił pierwszy, albo można zrobić transakcje poprzez Allegro.pl Co oferuje do tego: & Pomoc techniczną & Podłączenie skryptów & Podłączenie mysql & Konfiguracje & Wszystko co potrzebne... Co się znajduje w takowych skryptach; ~ Lista skryptów(systemów): ~ * System 3D textów * System Administratora (Duty, Komendy itp.) * System animacji * System atrapy nita * System boomboxa * System chatu nad głową * System Gracza (Komendy, zapisy itp.) * System Suszarki (Panel suszarki do oddawania pojazdu do przechowalni, tankowanie, naprawianie, uleczania gracza, teleportowania na spawn itp.) * System publicznych Faggio * System fotoradarów * System giełdy * System interakcji pojazdu (Odpalanie silnika itp.) * System intra pobierania * System komunikatów (Dołączanie itp.) * System licznika * System logowania * System Paliwa * System pojazdów * System przechowalni * System salonu pojazdów * System prawa jazdy (Kat. A, B, C, L) * System sprzedawania pojazdów * System ubrania ze ubraniami * System uleczania spray'em dla medyków * System torby R1 * System tymczasowych prac (Zatrudnianie w Urzędzie za reputacje) * System reputacji ~ Lista prac: ~ * Kierowca autobusu * Praca w kamieniołomie * Praca jako kelner * Praca rybaka * Praca jako taksówkarz * Praca złomiarza * Praca żula ~ Lista frakcji: ~ * Policja * Pogotowie * Straż Pożarna * Mechanik (Dostępna w Urzędzie) Link to comment
Recommended Posts