Raileanu Petru Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 (edited) Freeroam/Stunt/Race/DM/DD/FUN| Romanian/English. Serverul a fost creeat pentru distractie! Serverul ruleaza din 27 Februarie 2016 pana in prezent. Server Features --Freeroam sistem modificat peste 60% --Noi texturi aduse mapei (61 fps nu face lag) --Top Drift si sistem de drifturi pe bani --Peace mode (no-dm mode) cu comanda /peacemode --Panou de ajutor in romana/engleza --Vehicule,skinuri,arme modificate (optimizate pt toti) --Noi spawn-uri cu cateva modificari aduse --Scripturi facute pentru distractie: Magnet Helicopter,Laser Weapon,Cheats,Glue,SpeakerSystem,Fart,Neon,cveh etc.. --Teleporturi (/teles) si arene de minigun,zombii,rocket (la eventuri). --Comenzi simple : /admins, /fart , /fw , /fp etc.. --Serverul primeste zilnic functii noi sau bug fixuri... _____________________________________________________________________________________________________ Server IP: mtasa://5.83.43.215:22003 Record Jucatori: 17/150 Poze: Edited March 1, 2016 by Guest Link to comment
Dany Alex Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 COPIE RPP,ORIGINAL SERVER IP: mtasa://46.102.116.19:2004 Link to comment
Raileanu Petru Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 Ce copie RPP că 90% din scripturile tale sunt de pe community !! Link to comment
_sEEk_ Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Much RPP such wow, invata naibii sa faci ceva original, esti penibil rau omule. Pana si formatul de la nume il furi ca ultimul ratat. Grow up kiddo. + ca imi place gandirea ta, de ce naiba ar pleca playerii de pe RPP ca sa joace pe un server care are doar doua litere din nume schimbat? Sa piarda toate stats si toti prietenii de pe RPP ca sa se joace doar cu 15 playeri si sa suporte un staff handicapat si fara experienta? I guess not. Link to comment
Raileanu Petru Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 Ce copie am făcut, că am luat resursele de pe comunity! Link to comment
_sEEk_ Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 1. Invata in puii mei sa scrii corect romaneste, ca arati ca un autist. 2. De ce arata serverul ca RPP din orice punct de vedere? Multe resurse sunt copiate exact la fel, furate din client-side si nici nu mai zic de nume pe care sigur nu l-ai luat de pe community. 3. Deja ti-am raportat serverul la MTA Team din cauza acestor chestii, asa ca iti sugerez sa schimbi lucrurile mentionate mai sus sau o sa ai ceva probleme. 4. Imi e scarba de jeguri de oameni ca tine. Link to comment
Raileanu Petru Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 Mă poți reclama la tot staff-ul mta-ului pentru că am luat 90% din script-uri de pe community ! Link to comment
Dany Alex Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Conversatie dintre zeus (smod pe rpp) si ratatul acestui server copiat: Link to comment
Recommended Posts