[GD]sXe Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 ?SR Gaming Destruction Derby ?SR Gaming DeathMatch Derby Destruction Derby: MTASA://5.62.126.225:10200 DeathMatch Server: MTASA://5.62.127.44:15800 Kurucu: [sR]AbsolutioN. Admin: [sR]white,[sR]HeienberG,[sR]Black Street Racers | 2006'dan bugüne mükemmel hizmet.. http://www.street-racers.net Serveri zaten eskilerin tümü bilir. Hala açık ve kapanmayacak DD ve DM oynayan herkesi bekleriz.. Özellikler: -Deathlistte ölen,öldüren. Eğer kimse öldürmemişse öldüğü süre gözükür.. -Sorunsuz F4 Clan Panel -Gelişmiş Level sistemi (Rahat bir oyun açısından level bar eklenmemiştir) -Gelişmiş taçlandırma sistemi. Wolfteam gibi her seviyede aracın üstünde ayrı bir icon çıkar.(Araç üstünde çıkan iconunuzu sol altta görebilirsiniz) -Yol açma/kapama,duman açma/kapatma,deniz suyu açma/kapatma F2/Ayarlar kısmından yapılmakta. -Çok kullanışlı F2 user panel ile tüm istatistiklerinizi görebilirsiniz.(Screenshoutlardan İstatistik Panelini görebilirsiniz) -F1 Radyo -F5 Araç kaplama -F7 Havayı gece/gündüz yapma(Kişiye özel) -F9 Help menü -/renk - Renk kodlarını gösterir -/nitro - nitro rengini değiştirebilirsiniz. Tanıtım Videosu: Link to comment
Kutlu35 Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 (edited) Serverin gerçekliğinden şüpheliyim abim srdeydi ve servere girdim abimin nickini verdim Furkan diye bi eleman çıktı karşıma Volkan abiyi Emiri Ataberki saydim. Daha sonra bu eleman "abini s***m" dedi. Ben mizahmi yapiyor kafayi mi yedi diye düşünürken serial banı çaktı hey gidi günler geri gelmiyecek heralde. Düzenleme: Abimin adı Doğukan nicki [SR]BuffaloBill di taniyosunuzdur umarim. Düzenleme 2: Eski başlığa yazmiştim bu olay başima dün(zaman dilimi olarak bu tarihten 2 gün önce ) geldi. Edited January 23, 2017 by Kutlu35 Link to comment
Recommended Posts