.:DoA:.Backflip Posted August 16, 2015 Author Share Posted August 16, 2015 I nama je žao prijatelju, stvarno smo željeli da uspijemo ali vjerovatno i sam znaš da nema mnogo Balkanaca u MTA i to smo htjeli da promjenimo ali nema dovoljno ljudi kako bi mogli da napravimo jednu dobru i organizovanu ekipu. Naravno, razumijem, steta sta je veca balkanaca na SA-MPu i ne znaju za MTA... Želim se okupam , Ja ću izaći nešto iz moje uvod , šalim ^ Mislim da je nemoguće da Balkan u jednoj skupini zbog nedostatka brojeva , najbolja investicija komada rada za kasnije , Da nisi ti u Azerbejdžanu gradio neku zgradu i ostao šlogiran? Link to comment
xeon17 Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Off kod mene hoće suša. Desi se Link to comment
.:DoA:.Backflip Posted August 16, 2015 Author Share Posted August 16, 2015 Za više informacija o trenutnom stavu Balkan Gaming zajednice, proverite prvi post. Link to comment
.:DoA:.Backflip Posted August 18, 2015 Author Share Posted August 18, 2015 Pa šta si ti mislio? Link to comment
xeon17 Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Zajedno mozemo mnogo, budimo ljudi i budimo humanitarni pomozimo Megi!!! viewtopic.php?f=108&t=79602 Link to comment
Recommended Posts