JNTSimplu Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Buna seara! In primul rand vreau sa-mi cer scuze daca nu am postat regulamentar. Am intampinat ceva probleme cu Map Editor-ul, prima problema este ca nu pot sa sterg firele de curent si a doua problema este ca am sters niste case si cand se face noapte apar doar geamurile caselor albe, poze mai jos. Vreau sa stiu cum pot sa le scot. Multumesc! Link to comment
ViTo Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Apasă pe E si du-te aproape de ele sau miscate pe langa ele pana iti va aparea numele lor, văd ca sti cum să stergi obiect din San Andreas deci nu te m-ai invat.Spor poate reusesti sa-l gasesti )) Link to comment
JNTSimplu Posted February 8, 2015 Author Share Posted February 8, 2015 Frate mersi de sfat dar nu am reusit, daca mai stie cineva vreo metoda va rog s-o postati. Pana atunci incerc metoda lui ViTo. Link to comment
_sEEk_ Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 https://wiki.multitheftauto.com/wiki/RemoveWorldModel Ai exemple si detalii acolo. Link to comment
ViTo Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Sau mult , mult mai usor cum spune SeeK daca nu sti cum să faci mi-ai cerut skype-ul imi trimiti mesaj pe el, sa te invat cate ceva. Link to comment
JNTSimplu Posted February 14, 2015 Author Share Posted February 14, 2015 _sEEk_ eu nu pot afla id-ul / coordonatele obiectului. Eu asta va intrebam, cum fac sa pot da pe fire / geamuri si sa-mi apara meniul de editat ca la alte obiecte? Link to comment
JNTSimplu Posted February 20, 2015 Author Share Posted February 20, 2015 Nimeni nimic:|? Link to comment
crismar Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Sincer nu am fost vreodata pus in situatia sa rezolv o problema de genul. Teoretic ghidul din wiki face asta dar nu vad aplicarea lui intr-o situatie practic, mai exact cand nu cunosti intervalul de IDuri in care se afla obiectele cautate. Link to comment
_sEEk_ Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 removeWorldModel (ID, 10000, 0, 0, 0) Unde ID este ID-ul obiectului (trebuie sa il gasesti manual). Linia de cod o adaugi in fisierul .map dorit. Link to comment
ViTo Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 El spune că nu are cum să poată afla id-ul manual, pentru că nu-i apare. Link to comment
_sEEk_ Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 El spune că nu are cum să poată afla id-ul manual, pentru că nu-i apare. Dai scroll in object browser pana il gasesti. Alta metoda nu ai. Link to comment
Dany Alex Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Iti amintesti numele obiectului si il cauti in fisier.map de ex si il stergi manual. Link to comment
Recommended Posts