Strike27208 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Salut , acum 2 zile mi-a venit sa fac kilometraje pentru masini diferite cum este in TDU2 si am inceput sa lucrez doar ca acest proiect s-a facut cam mare pentru descarcat (40MB) din cauza ca folosesc poze de rezolutie destul de mare. Vreau sa stiu daca va place si daca ar merita sa continui proiectul. Classic : Lights OFF Lights ON Sport V1 : Lights OFF Lights ON Sport V2 : Lights OFF Lights ON Si mai am pentru 3 clase , TRUCKS / Masinile normale / SUV / si pentru restu , biciclete , motoare , avioane este Digital. Link to comment
roDaN Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Frumos, dar incearca sa faci ceva cu textele alea ca nu sunt prea ok. Link to comment
Dany Alex Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Interesant! Incearca niste imagini HD mai bine si fa ceva cu textul,arata urat. Link to comment
Strike27208 Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 Interesant! Incearca niste imagini HD mai bine si fa ceva cu textul,arata urat. Se vede asa din cauza ca le-am facut mici 600x400 dar uite aici daca vrei sa le vezi bine : http://www.mediafire.com/download/5mmam ... Images.rar Link to comment
Recommended Posts