gibilanx13 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 dragi prieteni cand am inceput serverul de basemode totul era ok am avut si 27/32 playeri dar se pare ca nu poti face ceva fara sa nu fii copiat si da au aparut servere de tdm romanesti imediat ce l-am facut pe al meu cum nu pot sa mai am atatia playeri deoarece sunt furat pe fata ma mut pe un server de world of warcraft.ma las de mta e o dezamagire totala-asa ca dau server files tot cine vrea sa-si faca propriul server de dm astept pareri Link to comment
golanu21 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Nu trebuie sa opresti serverul trebuie sa faci ceva mai bun decat copiile, sa aduci jucatorii inapoi pe sv tau Link to comment
roDaN Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Iti recomand sa nu il inchizi, daca ai fost primul lumea o sa se intoarca. Implementeaza si tu noi mod-uri/script-uri si se vor intoarce. EDIT: Haideti sa nu lasam lista serverelor din Romania cu servere gen: Mihailescu, Raileanu si Fara Lag ! Link to comment
Dany Alex Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Slabut daca cedezi dupa cateva saptamani,eu stau de 3 ani cu serveru' si inca mai pot. Link to comment
crismar Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 DayZ *cough* 5 servere *cough* Mare greseala sa zic cat am scos din el *cough* Copii n-au bani de paine *cough* Link to comment
Recommended Posts