Strike27208 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 (edited) Salut,ma numesc Local \ Strike unii ma stiu mai de mult , altii deloc. Eu mai de mult am avut un server de Play ," Romania Evolution Play" Si erau o multime de moduri de descarcat si ma trezeam cu urlete in chat : Baa cati MB!!! , Hai pe serveru X ca este prea mult de descarcat , Pfoai ce lag am de la masinile astea. Si am stat si m-am gadint cum as putea sa ii multumesc pe toti. La ultimul update de la mta 1.4 am vazut ca s-au adaugat niste functii noi cum ar fi downloadFile. Asa ca am creat propiul script pentru moduri. Eu nu prea stau pe forum dar as dori niste pareri din partea voasta. http://i.imgur.com/Cc6vuvc.png Edited November 14, 2014 by Guest Link to comment
Dany Alex Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Fain ar fi daca ar fi facut de tine. Link to comment
Strike27208 Posted November 14, 2014 Author Share Posted November 14, 2014 Dar de cine este facut ? Steel/Catalin stie cat m-am chinuit sa il fac. Link to comment
SteeLRO Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Fain ar fi daca ar fi facut de tine. Te roade invidia ca tu nu esti in stare sa creezi ceva? Vorbesti si tu sa nu adormi. Link to comment
_sEEk_ Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Bravo lkal! Frumos script! Link to comment
Rubin Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Asi avea si eu nevoie de el.. il poti pune la download ? Link to comment
Dany Alex Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Pare fi facuta doar interefata de tine,dar orcum bravo atunci Link to comment
Strike27208 Posted November 14, 2014 Author Share Posted November 14, 2014 Ce este asa greu ?? Uitati ce am folosit. Si desigur MTA WIKI. Trebuie sa stii engleza nu trebuie sa fii un geniu. -- fileExists --downloadFile --fileDelete --playSound --onDownloadFinish --engineLoadTXD --engineLoadDFF --engineImportTXD --engineReplaceModel --engineRestoreModel --gui Link to comment
Axel Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 puteai folosi triggerLatentClientEvent Link to comment
Strike27208 Posted November 14, 2014 Author Share Posted November 14, 2014 puteai folosi triggerLatentClientEvent Da nu am folosit triggere. Acolo cand scrie "Download finish " imediat dupa "Bandito download started" este din cauza serverului deschis pe local care face download-ul fisierelor la secunda. Cauza este ca am folosit "onDownloadFinish" Link to comment
Rubin Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Mil poti da si mie te rog frumos? Link to comment
crismar Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Am facut un panou asa ca am de gand sa ma laud cu ce bun scripter sunt si sa le cer parerea altora. Nimic gresit in asta, nu te lauzi, ceri opinia. Cand le sari altora in cap pt. ca te critica, atunci gresesti si e momentul sa gasesti alt loc in care sa ceri opinii si in care sa primesti doar limba la maro, daca ma intelegi. My 2 cents. Link to comment
Strike27208 Posted November 15, 2014 Author Share Posted November 15, 2014 Nu am sarit nimanui in cap. Doar ca el m-a deranjat cand a zis ca nu este facut de mine...Multi nu ma cunosc atat de bine si le este usor sa comenteze. Dar nu este vorba de mine. Eu doar am vrut sa vad ce parere are lumea despre ce am facut. Link to comment
Recommended Posts