_Luk4s7_ Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 ●●● Polski~Serwer~DeathMatch [PSD] ® ●●● IP Serwera : 88.199.98.89:23603 Sloty: 40 Tryb gry: LV~DM+MG BETA Witam wszystkich graczy MTA(Multi Theft Auto). Chciałbym przedstawić wam i zaprosić was na serwer nad którym pracowałem jakiś czas. Jest to serwer DM(Deathmatch) z elementami Freeroam. Na serwerze znajdują się w większości moje skrypty. ● Krótki spis elementów które już znajdują się w trybie gry: - Wygodny panel logowania. - Nowy system kont. - Statystyki: gotówka,ilość zabójstw itp. zapisują się. - Podmianki: po wejściu na serwer gracz sam może zdecydować czy chce pobrać i zainstalować podmianki. - Wybór postaci/skina. - Wybór miejsca spawnu. - Mini-Gry: Hay, Race, Monster Crash, Drift, Oneshot (W planach mam jeszcze wiele innych minigier takich jak: Wojny Gangów, Chowany...) - System Exp/Level. - System kont VIP. - System banków - banki są głownie w sklepach 24/7. - System gangów. - Prywatny pojazd: każdy gracz może posiadać swój pojazd. - Po kupnie pojazdu mamy dostęp do panelu w którym znajdują się takie opcje jak automatyczny tuning,wyrzucanie pasażera itp. - System Paczek: w całym Las Venturas znajduje się 100 ukrytych paczek za których odnalezienie dostaje się pieniądze. - Sklepy z bronią: w tych sklepach można zaopatrzyć się w dodatkową broń niedostępną nigdzie indziej. - Tuning pojazdów. - Biznesy. - Pickupy: w wielu miejscach można znaleźć ukrytą broń,pancerz itp. - Stunt park. - System pojedynków. - Strefa śmierci: jest to strefa w której dozwolone są takie pojazdy jak Hydra,Hunter i Rhino(Czołg). - Nowy nametag widoczny nad głową gracza podobnie jak w SA-MP. - Menu spawnu pojazdów pod klawiszem [F1]. - Menu teleportów pod klawiszem [F2]. - Komendy i teleporty: ich lista i inne informacje znajdują się w panelu gui dostępnym pod klawiszem [F9]. - Więcej zobaczycie na serwerze... ● Strona/Forum serwera: mtapsd.xup.pl (wiem że tragedia jednak jest to strona tymczasowa). ● Trochę fotek na koniec: Link to comment
Recommended Posts