Richy Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Cine imi poate da si mie un script cu care te spawnezi cu un skin pe care il vreau ue de exempu 200..Va rog ajutati-ma m-am uitat la cei de la MTA la wiky si nu prea am intels. Link to comment
crismar Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 E destul de simplu. Creezi o functie, si atasezi un eventHandler la ea. Am sa fac un script ca sa intelegi mai bine. local theSkin = 200 -- IDul skinului care va fi setat cand jucatorul se spawneaza. function setSkinOnSpawn() if(theSkin) then -- Ne asiguram ca ai configurat skinul, in caz contrar aratam o eroare. setElementModel(source, theSkin) -- Functia care face toata 'magia' else outputChatBox("Nu ai introdus un ID pentru noul skin!", source, 255, 0, 0) -- 255, 0, 0 = Rosu - 255, Verde - 0, Albastru - 0 end end addEventHandler("onPlayerSpawn", root, setSkinOnSpawn) -- Eventul 'onPlayerSpawn' va fi chemat pentru orice element care se spawneaza, si va apela functia setSkinOnSpawn. source = Sursa eventului chemat (elementul responsabil). Link to comment
Richy Posted September 30, 2014 Author Share Posted September 30, 2014 Multumesc,a mers! Link to comment
Dany Alex Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 E bine ca mai sunt si oameni cu capu' pe umeri care vor sa invete sa faca ceva nu doar sa copieze. Link to comment
Recommended Posts