Maleficul Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Imi puteti spune si mie cum se numeste resursa pentru Mta Dayz , aceea cu Army Tents in care poti gasi tot ce vrei. si un plugin pt /aduty , cand scrii apare deasupra numelui adminului "Admin On duty (si sub) [NO DM]" , iar el are god si in chat apare "Numele adminului is now on duty" Link to comment
Dany Alex Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Alea sunt facute de catre showtime,nu le poti gasi pe net.. Link to comment
crismar Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Mai nou sistemul meu de admin e ceva ce toti vor sa ciordeasca Banuiesc ca vrei si celelate 99 comenzi ? Link to comment
Maleficul Posted September 9, 2014 Author Share Posted September 9, 2014 Este unic , facut de tine ? L-am vazut pe n servere , iar de cea cu army tents banuiesc ca poate il are cineva si vrea sa mi-l dea si mie. Cat timp ti-am spus aici , nu este "ciordales" . Oricum ,macar acum stiu ca sistemul este facut de tine. Nu ma intereseaza celelalte comenzi . Si daca e facut de tine , sa stii , ca te-au furat cam multi. Link to comment
crismar Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Este unic facut de mine, da. Faza cu army tentul in schimb e practic un createObject, attachElement la colshape si createObject accepta orice argument ca model Link to comment
Recommended Posts