shoBy Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Daca scot panelul de admin de pe un server de DayZ, cum bag comenzi "normale". Cele care sunt default nu au motive si deastea. Cum scot accesul sau sa dau acces catorva grade exceptand acl.xml din deathmach? Ca de acolo nu merge. Link to comment
roDaN Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Exprimarea ta e praf abia inteleg ce zici... Acel panou este cel default, daca il scot trebuie sa faci alt script pentru admin... Grupurile si comenzile/permisiunile pt. grup le faci din acl.xml... Link to comment
crismar Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Shoby ce am eu e facut de mine, nu exista o resursa publica pt asa ceva. Link to comment
shoBy Posted September 8, 2014 Author Share Posted September 8, 2014 I know, dar voiam sa fac si eu comenzi. Link to comment
_sEEk_ Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Nu inteleg ce vrei sa zici , te referi la comenzi de genul /kick sau /mute ? Si accesul la comenzi se acorda numai prin acl.xml , daca nu merge posteaza erroarea. Link to comment
crismar Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Nu inteleg ce vrei sa zici , te referi la comenzi de genul /kick sau /mute ? Si accesul la comenzi se acorda numai prin acl.xml , daca nu merge posteaza erroarea. A fost admin la mine pe server si eu am admin sistem custom made cu 6 ranguri si 100+ comenzi (lauda hă-hă) si voia sa-si faca ceva similar Nu e nevoie sa te complici ca i-am inteles ideea. @Shoby, totu e pe functii, gradele le faci din ACL si le dai pe baza de cont. Link to comment
Axel Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Există multiple soluții pentru a introduce niște comenzi. În acl poți face ceva de genul: La grupul Admin, pui linia: "resource.*"> Care face ca toate resursele tale să primească drepturi de admin, și de aici e simplu: function numeFuncție (jucator,comanda,argument1, argument2) -- content end addCommandHandler("comandadefolosit",numeFuncție) Link to comment
crismar Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Există multiple soluții pentru a introduce niște comenzi. În acl poți face ceva de genul:La grupul Admin, pui linia: "resource.*"> Care face ca toate resursele tale să primească drepturi de admin, și de aici e simplu: function numeFuncție (jucator,comanda,argument1, argument2) -- content end addCommandHandler("comandadefolosit",numeFuncție) isObjectInACLGroup aclGetGroup Link to comment
Recommended Posts