FerguS Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Au venit newbie mai nou sa comenteze pe forumu mta Newbie? Mai noi daca ai putine posturi pe forumul unui joc esti newbie, un newbie dasta ar putea fi un scripter chiar foarte bun, sa sti, prost ce judeca cartea dupa coperta. Apropo, mi-am facut cont special pentru tine, am vazut cat de prost esti si am vrut sa iti demonstrez si tie, si a functionat, ti-ai sters pana si postul... ) Si dupa inca mai ai tupeu sa comentezi, ca doar asa e romanul, prost pana la capat. Si gata, nu ma mai cobor la mintea ta, ca poate raman blocat aici jos si devin ca tine, salut. Link to comment
Dany Alex Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Ba,nu ma intereseaza cine p***a mea esti,si nici nu imi pasa ce zici sau cine dracu esti . Vad ca vrei si tu sa pari mai smecher pe aici,dar sincer nu prea iti merge. Nu am de gand sa te injur sau alte chestii pt. ca nu ma pun la mintea ta (se vede ca esti un terminat dasta' ce s-a luat dupa spusele altora) si pe langa mai esti si chior (comentariu nu e sters) . Hai salut. Link to comment
FerguS Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Ba,nu ma intereseaza cine p***a mea esti,si nici nu imi pasa ce zici sau cine dracu esti . Vad ca vrei si tu sa pari mai smecher pe aici,dar sincer nu prea iti merge. Nu am de gand sa te injur sau alte chestii pt. ca nu ma pun la mintea ta (se vede ca esti un terminat dasta' ce s-a luat dupa spusele altora) si pe langa mai esti si chior (comentariu nu e sters) . Hai salut. Regret, nu ma pot abtine, DOAMNE CAT DE PROST ESTI... TI-AI BAGAT POSTUL INAPOI (edit) )))))) Sti ca apare de cate ori ai editat acel post, nu? Last edited by Dany Alex on Tue Dec 02, 2014 2:52 pm, edited 2 times in total. Te rog, nu mai ma provoca sa postez, ca nu pot refuza.. Link to comment
Dany Alex Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Scuze ca iti spun,dar esti foarte prost. Am corectat niste greseli gramaticale si in plus nu aveam de unde sa il iau sa il pun inapoi retard . Hai ca m-am saturat deja de tine numai prostii vorbesti si nu am chef sa fac off topic pe un retardat ,ceau. Link to comment
_sEEk_ Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Nu aveti PM? Mai nou o dati toti in off-topic la fiecare thread pe care il vedeti. Daca aveti ceva folositor de adaugat , postati. Daca nu, sariti peste topic si gata. Link to comment
marian232 Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Este asa de frumos sa postezi aiurea :3 [Chiar si acest post este asa de aiurea incat nush ce ma fac] Link to comment
Recommended Posts