Jump to content

Ultima salvare.Criticati-ma ca va ajut.

gibilanx13

Recommended Posts

Salutare all.Ma bucur ca m-am reintors pe mta de un timp .ma cam lasasem ca aveam scoala si nu prea aveam timp de joaca.asa ca uitasem complet mta-ul .prin 2011 sau 2012.Tot ce imi amintesc vag este ca ma numeam PufarinaTampita sau gibilanx nush cum.In fine.pe atunci aparusera multe servere deodata.Cel mai mult mi-a placut serverul lui.Hrak.Respect mane oriunde ai fi.Si al lui unul Mihai care facuse ganguri precum pe samp.Pe atunci aveam sa zicem 13-14 ani.Acum am 16 si reintors am vazut doar servere de roleplay asa ca am invatat si stiu ca voi fi criticat pentru acest lucru sa-mi fac un server.l-am facut de fun.mai intai am cautat admini ca asa sunt eu darnic si nush cum am facut ca toti au primit.Unul dintre ei era bostina andrei care avea 9 ani si se credea ca joaca de 5 ani.asa spunea el.de ce sa fiu prost sa-l cred ?asa sunt eu mereu prost si darnic ca am impartit serverul cu el.Am bagat ceva resurse for fun si am decis sa lasam masini originale ca pe samp.dar nuuuuu el vroia masini si skins noi.la fel si aia care intrau.am pokemonizat serverul si dupa am prins numarul record 15/4096 .dupa au aparut problemele.in ziua cand am dat lui bostina am intalnit un alt baiat serios care primise admin si mai avusese un server:Marius de 15 ani care ma va ajuta mai mult sa fac serverul pe placul copiilor de 8 ani.Acesta mai avusese un server si se numea Walker in joc.Din pacate bostina i-a banat pe toti playerii si dadea vina pe walker.Pana cand m-am trezit banat la fel si walker de bostina copilul de 9 ani.noroc ca nu i-am dat si console ca tot imi cerea(si acum ar fi fost serverul).Romania Guards Distraction.dupa ce ne-am debanat am aflat ca acesta stersese consola si disparuse fara urma.Acum eu si cu Walker baiatul civilizat si matur lucram la un proiect.Un server de salvare a jocului.Un nou Romania Guards Distraction cu reguli stricte ,masini,skins noi.Pentru toti oamenii.cautam baieti si fete care vor sa ni se alature serverului nostru de fun :mrgreen: .Scripteri,admin,vip,mod,smod.Vom avea neoane,ganguri ca pe samp cu porti ,meserii.Totul intr-un ceas bun sa fie de bun gust.Vom avea si site facut de mine unde vom aduce toata comunitatea.si vom pune multe tutoriale.Sper sa va placa .Si sa reveniti inapoi.Mie imi pasa de MTA deoarece are potential.Traiasca MTA Romania 2014! .Scripterii vor face impreuna cu WALKER tot.eu ma ocup de partea HTML caci sunt priceput la site-uri.Va astept parerile