krilla Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Egy alap gyenge kész bányász scriptet keresek, nagyon alap szinten tudok scriptelni szóval a koordinátákat ilyesmit át tudom írni csak megcsinálni normálisan hogy legyen csákány meg ilyenek azt nem tudom, kérlek segítsetek, fontos lenne skype: kristicy88 előre is köszi Link to comment
Max Taylor Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Szerintem akkor ne ilyennel kezdj el tanulni, elsőnek egyszerűbb scriptet próbálgasd, nézegesd, hogy működik, tanulmányozd a funkciókat, eventeket wiki-n. Próbálj pl. először egy olyan scriptet, hogy létrehozol egy marker-t, és hozzá fűzöl egy funkciót, pl. ha belemész járművel javítsa meg, és akkor ezt tudod bonyolítani és látod mi, hogy működik, pl. raksz bele egy OutputChatBox-ot, SetElementFrozen-t stb. ebből tudsz tanulni és persze definíciókat is tanulj, az is nagyon fontos, pl. ha azt akarod lekérni, hogy ki ül a kocsiban kliens oldalon, egy ilyet írsz: local jarmu = getPedOccupiedVehicle(player) és legközelebb már csak annyit írsz, hogy if not jarmu then return end if jarmu then outputChatBox ( "blabla", player) . magyarul ha nem tud lekérni, bezárul a funkció, ha lekéri a sofőrt, kiírja neki, hogy blabla:) Link to comment
Recommended Posts