krilla Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Egy alap gyenge kész bányász scriptet keresek, nagyon alap szinten tudok scriptelni szóval a koordinátákat ilyesmit át tudom írni csak megcsinálni normálisan hogy legyen csákány meg ilyenek azt nem tudom, kérlek segítsetek, fontos lenne skype: kristicy88 előre is köszi
Max Taylor Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Szerintem akkor ne ilyennel kezdj el tanulni, elsőnek egyszerűbb scriptet próbálgasd, nézegesd, hogy működik, tanulmányozd a funkciókat, eventeket wiki-n. Próbálj pl. először egy olyan scriptet, hogy létrehozol egy marker-t, és hozzá fűzöl egy funkciót, pl. ha belemész járművel javítsa meg, és akkor ezt tudod bonyolítani és látod mi, hogy működik, pl. raksz bele egy OutputChatBox-ot, SetElementFrozen-t stb. ebből tudsz tanulni és persze definíciókat is tanulj, az is nagyon fontos, pl. ha azt akarod lekérni, hogy ki ül a kocsiban kliens oldalon, egy ilyet írsz: local jarmu = getPedOccupiedVehicle(player) és legközelebb már csak annyit írsz, hogy if not jarmu then return end if jarmu then outputChatBox ( "blabla", player) . magyarul ha nem tud lekérni, bezárul a funkció, ha lekéri a sofőrt, kiírja neki, hogy blabla:)
Recommended Posts