DjStar Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Witajcie. Ściągnąłem przed chwilą MTA, zainstalowałem i niestety, nie wyszukuje mi żadnych serwerów. Co z tym fantem zrobić? Link to comment
mommytellme Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Musisz kliknąć w zakładkę "Internet" czy jakoś tak, bo pewnie masz local i wyszukuje Ci tylko serwery z Twojej sieci. Jak chcesz otrzymywać szybkie odpowiedzi na temat MTA i innych MP to polecam Ci forum http://gtav.pl, bo tutaj, do Polskiej sekcji wprawie nikt nie zagląda Link to comment
DjStar Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 Mam wybraną zakładkę internet. Link to comment
mommytellme Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 To wrzuć screena, po tym jak uruchamiasz listę serwerów. Link to comment
DjStar Posted July 13, 2014 Author Share Posted July 13, 2014 Na te trzy wchodziłem, wpisując ręcznie ip, znalezione na internecie. Link to comment
Wielebny Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Najwyraźniej w momencie wykonywania screena główny serwer nie był dostępny. Czy problem jeszcze u Ciebie występuje? Link to comment
MTA Team jhxp Posted July 17, 2014 MTA Team Share Posted July 17, 2014 Możesz także spróbować zmienić wartość ustawienia Browser speed. Jest ono dostępne w opcjach gry, w zakładce Advanced (patrz obrazek niżej). Po zmianie tej opcji polecam restart MTA:SA. (Kliknij aby powiększyć) Link to comment
DjStar Posted July 17, 2014 Author Share Posted July 17, 2014 Problem występuję cały czas odkąd zainstalowałem MTA (czyli od tygodnia). Sposób w/w nic nie zmienił. Link to comment
Recommended Posts