Lukasz1234 Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Witam od nie dawna nie mogę wbijać na żadne serwery nawet tworzyć hostgame zawszę jak wbijam piszę " Entering the game..." przez ok 10 sekund to jest i po chwili wyskakuje okienko w mta i pisze Conected Timed Out Code:819B00B5 Do you want to se some on-line help about this problem ? Klikam tam YES i zamyka się MTA i otwiera się stronka https://updatesa.multitheftauto.com/sa/t ... e=819B00B5 I mam pytanie co mam zrobić ,robiłem już różne rzeczy ,przeinstalowywałem MTA kilkakrotnie instalowałem jakieś patche i nic ,powiem tylko tyle ,że to MTA działa na koncie Guest a na Administratorze nie. Dodam jeszcze to ,że cały czas było ok i naglę się tak popsuło. Link to comment
dzek (varez) Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Wygląda na to, że coś się gdzieś uwaliło w profilu użytkownika. Możemy albo przez wieczność zastanawiać sie gdzie i co, albo po prostu załóż nowe konto w Windows i na nim przeinstaluj najlepiej (usuń aktualne instalki) GTA oraz MTA do innych folderów niż są aktualnie. Link to comment
Wielebny Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Daleko nie trzeba szukać: viewtopic.php?f=104&t=75256&p=693083&hilit=819B00B5#p693083 Link to comment
Lukasz1234 Posted July 9, 2014 Author Share Posted July 9, 2014 Zrobiłem nowe konto i też nie działa ,działa tylko na Gościu ,a z tym banem to trochę dziwna sprawa nie mam pojęcia za co bym miał go dostać. Link to comment
Recommended Posts