Lukasz1234 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Witam od nie dawna nie mogę wbijać na żadne serwery nawet tworzyć hostgame zawszę jak wbijam piszę " Entering the game..." przez ok 10 sekund to jest i po chwili wyskakuje okienko w mta i pisze Conected Timed Out Code:819B00B5 Do you want to se some on-line help about this problem ? Klikam tam YES i zamyka się MTA i otwiera się stronka https://updatesa.multitheftauto.com/sa/t ... e=819B00B5 I mam pytanie co mam zrobić ,robiłem już różne rzeczy ,przeinstalowywałem MTA kilkakrotnie instalowałem jakieś patche i nic ,powiem tylko tyle ,że to MTA działa na koncie Guest a na Administratorze nie. Dodam jeszcze to ,że cały czas było ok i naglę się tak popsuło.
dzek (varez) Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Wygląda na to, że coś się gdzieś uwaliło w profilu użytkownika. Możemy albo przez wieczność zastanawiać sie gdzie i co, albo po prostu załóż nowe konto w Windows i na nim przeinstaluj najlepiej (usuń aktualne instalki) GTA oraz MTA do innych folderów niż są aktualnie.
Wielebny Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Daleko nie trzeba szukać: viewtopic.php?f=104&t=75256&p=693083&hilit=819B00B5#p693083
Lukasz1234 Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Zrobiłem nowe konto i też nie działa ,działa tylko na Gościu ,a z tym banem to trochę dziwna sprawa nie mam pojęcia za co bym miał go dostać.
Recommended Posts