airbus321 Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 Witam Wszystkich. Znalazłem na necie np. dwie podmianki za pojazd firetruck. Chciałbym mieć obydwa na serwerze ( oczywiście tak żeby np armatka wodna działała ). Czy istnieje możliwość stworzenia ( nie podmianki ) dodatkowego pojazdu o własnościach firetrucka ( np. pod nazwą firetruck2 ) czy na podmiankach liczba pojazdów się kończy i nie będę mógł mieć tych dwóch pojazdów strażackich tylko jeden o właściwościach firetrucka ??? P.S. Nie miałem pojęcia jaki dać tytuł. Dzięki za wyrozumiałość i ewentualną pomoc. Link to comment
mommytellme Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 Napisałeś to dosyć chaotycznie. Nie da się dodać nowego pojazdu, tylko podmienić teksturę już istniejącego. Nie jestem pewny, ale chyba istnieje możliwość podmianki np. Infernusa tak, żeby miał armatkę wodną - popatrz w handling. Link to comment
airbus321 Posted June 29, 2014 Author Share Posted June 29, 2014 Wiem że chaotycznie, nie wiedziałem za bardzo jak się do pytania zabrać. Ale dzięki za szybką odpowiedz. Link to comment
Recommended Posts