crismar Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Dar ce trebuie să fie sute de jucători pe un server? Eu sincer cu 5-10 într-un gang, pe vR, mă distrez mai bine decât când erau 100+ , dacă sunt mulți nu îî poți controla pe toți, așa într-un server RP calumea, cu câțiva oameni faci niște acțiuni prea șmechere. Iar de scriptat, se aduc scripturi noi constant, proiecte noi, etc. Doar că nu sunt apreciate astfel de chestii. Faci un script, la care lucrezi ore, ca jucătorii să joace pe servere apărute azi, și care dispar mâine, cu 500k la intrare, etc. Serios acuma, faza e că jucătorii sunt "educați" greșit.. Păi vere, dacă văd un server cu 500k la început americanii, poate exagerez, dar sunt mai serioși vere, și nici nu intră.. Pentru ce? Ca să am toți banii de la început? Unde mai este distracția de a munci pentru banii ăia, de a face un roleplay și a câștiga banii, de a face o acțiune calumea, etc. Toate astea dispar atunci când ai deja totul.. Exact. Faza cu jucatorii mult e derivata din ideea ca pt RP iti trebuie o baza stabila de jucatori. Link to comment
Recommended Posts