PrezesPL Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Witam mam problem, taki iz od ponad 2 dni mecze sie z wyciagnieciem markera z gry NFS: Most Wanted, lecz po zrobieniu screenshoota 3D Ripperem i wrzuceniu go do 3Ds max'a nie mam go, tak samo w przypadku strzalki blokujacej trase podczas wyscigu . I czy mogli byscie mi podpowiedziec jak dodac ten marker do Mta Sa ? Za kazda odpowiedz z gory dziekuje ;D Ps: Jezeli pomylilem forum w jakis spos. czy cos tam to przesuncie lub usuncie Topic. Link to comment
dzek (varez) Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Takie narzędzia nigdy nie będą idalne i raczej są pomocą do wyciągnięcia czegoś, nie zautomatyzowanym narzędziem do gotowców. Zapewne skoro się nie udaje to zosaje inna metoda (nie wiem w jakim formacie NFS zapisuje swoje pliki, ale może da się je w jakiś normalny sposób zaimportować?), wliczając wymodelowanie tego od zera (głupie strzałki i marker to chyba nie koniec świata). Link to comment
PrezesPL Posted December 26, 2013 Author Share Posted December 26, 2013 Niby nie koniec swiata ale bardzo by sie przydaly, a na niektorych stronach nie moge poszukac odpowiedzi, poniewaz mam problem z przegladarkami i nie laduja mi stron do konca No nic bede szukal dalej chyba ze ktos inny poradzi, z gory dzieki Link to comment
Recommended Posts